Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 18, 2010

Sekali sekala takperkan

Tadi dok gedik2 cari sekerim
eksen tak mo yg cheap2 nyer sekerim
mau mahal punyer
(sekerim pun mau branded gak ker)

Jangan salah faham yer....walaupun aku mmg suker
"brand" tapi idak ler all time
tengok gak poket kuruih ker poket kembong
hehe....tapi alang2 aku mmg jarang makan sekerim
ni harusla aku pilih yg paling bess tul tak

Last2 pikir punyer pikir
tak jadi sbbnyer aku takut kalori tinggi ni
imagine kalu satu bekas sekerim tu dok kat ice box
konpom ari2 aku mau makan sekerim
jadi semata2 nak lepaskan GIAN aku
ni baik aku beli seciput ni ajer

Last2 aku beli kek ice cream Baskin Robbin
nak bawak balik share dgn Mr Y
(kedekut tul posh ni seketoi jer dia beli)
oklaaa tu jadi tak ler aku makan bnykkan
hehehe


Psst: Layan jelah tips berdiet aku ni.....HAPPY WEEKEND U ALL...

16 comments:

black_mel said...

wah...lagi skali...mahal tu...aiskrim ke 2 mahal lepas hagen das...

Lala Lulu said...

sedapnyer sekerim !

NUNU EERA said...

BR ni memang bez tpi ade flavor yg sgt manis.. klu nk mkn slalu mmg xsesuai..

Softtouch [Hanim] said...

sy pun selalu mcm tu jgk..beli mknan pastu kongsi ngan asben..xdelah byk kita makan...bkn kedekut...

zulkbo said...

salam bertandang
moga kita semua
mendapat fadhilat
hari jumaat yang
mubarak..
sesekali pa salahnya
bukan selalu..he he
جزاك اللهُ خيراً

qellissa said...

sedapnye babe!!! terliur i tgk..tp tgh batuk plak..xleh mkn eskrem..huhuhu..telan air liuq je lah.=(

White Girl said...

Bestnye, sedap takkk ? Terliur ;p

Lady of Leisure said...

lajunya entry, aku balik kampung semalam tak terkejar tapi baca blakang2 nampak pic poposh tangkap rerama... comel sangat.... tengok telinga arri n poposh sama la, tengkuk gebu jer geram tau..

Mia-Ina said...

wah penuhnya aiskrim..td pun mia lalu nk amik aiskrim..at last x jd..psl tgk x berkenan...yela dok kedai kg je..huhu

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu BR mmg mahal...

ieda said...

wewew layannnnnnn jugak .. beb haku tiap2 bulan wajib sbb ader anak kannn kalau idokk duk bising2 :))

Delimasari said...

BR mahal dik posh tp sodap yerkkkk... nyuum222

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku skrang sangat suka makan aiskrim...rasa pehhhhhhhhhhhhh nikmatnya dapat makan aiskrim...tengah2 malam pun aku makan...xkisah la.heheheh

qellissa said...

sedap nya!!! i suka BR!!!nak makan BR jugak...huhuhuhu

Lepat Pisang said...

my fave aiskrim,yang dijual kat tesco..hargenya rm1.20 he..he..sodap giler..

NeenaAnuar said...

owh!! makan branded ice creamm memang sangattt heaven kan!