Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 18, 2010

Cuba VIVO pulak

1st time terai kat VIVO ni
actually aku ni bukan penggemar pizza pun
tapi saja jer nak terai
dah bosan tak tau nak makan apa
why not give a teraikan
Check the menu...mcm2 ada

Sementara menunggu order
sampai wajib ler acara2 sebegini

Masa ni pun dah letih tahap gaban dah ni
dok tawaf the curve...pastu pi IKEA lak...
tu sbb aku suker gi sini

Food tak sampai lagi
bill sudah marilah
takut customer lari ke apa ni

Mushroom soup as appetizer
sampai dulu
hirup jelah

pastu baru beverage sampai
yang paling bess tu semestinyer aku
punyer
latte tu Mr Y
dia kureng ice2 blended
aku pantang ada laju jer order

Ini Mr Y order
baked cheese pasta
nama betul lupaaa daaaa

Ini order bersama....giler aku nak ngabehkan sorang
sedap sbb aku mmg tak suker pizza yg tebal
suker yg jenis nipis...kalu tak rasa cam telan roti ajer

kalu nak kasik kick makan la dgn sos
tabasco baru terangkat hehe

Psst: Not bad the taste...cuma rege ada lebey sikit dari pizza hut....hehe

18 comments:

ardinihumaira said...

nampak sedap! nyum3 ;)

~ ( LayDee_N ) ~ said...

hi sis.. So how's d tatste? better than pizzahut? hehehe.. pelik nyer bill dtg dulu.. hmmm.. xbest laa. dah hilang 30% feel nak mkn kalau mcm tu. uhuk..

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya sis..nak2 yg mr y punya tu...

y@n@ M!B said...

menarik nih..boleh try..baked pasta and pizza mmg nmpk mengancam! lemak berkrim..nyumm~ ^_^

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xpenah makan la...best nyek.??? nanti aku try la..tapi xtaw la bilanya..hehehehe

NeenaAnuar said...

aduh terliur I tengok baked cheese pasta tu! huhuhu....

sI tEDI said...

1st time dengau nama vivo ni.
kat melaka tak de kot!

atty's said...

baru 1st time dgr nama kedai nie ..cam menarik .nextime leh terai

niesz said...

sedap nye..yummy!mau2..mahal x hrga die?

mahira oya said...

hehehe..Mr Y same ngn my oppa..x suke ice blended gitu..
i pon pantang ade plus suke milk shake..adeh..
best ke vivo nih..x pnah lak try lg..

Ogy said...

adoiii bab2 makanni yg tak tahann ni...

black_mel said...

wahhhhh...rajinnya pg try2 makanan....ujung2 bulan lak tu...sedapnya...

Mimy Hamid said...

sedap tak?? amacam pizza ni ko rekomen tak nak pegi...

A D I A said...

vivo kat the curve kan? i penah gi tapi i order spagetti bolognese, not bad. babe apesal kulit u nampak flawless ni, jeles i

ratusiput said...

sdp ek..aku vivo...domino mmg tak penh terai sbb tkt tak sedap.eh tp bukan vivo lg murah skit dr pizza hut ke..

NUNU EERA said...

erm.. mcm sedap..kne try nnti..

ieda said...

ermm sedap2 baru nak pergi pizza beb mlm nieh .. celeb fathers day :))

Delimasari said...

jjcm = pandai posh cari tmpt mkn...