Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 31, 2010

Aku dibayar

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

&

register kat sini jugak



Selalu kalu aku pi makankan ditanggung sendiri
ataupun Mr Y la mangsa aku selalunyer
hehe

tapi kali ni
aku di sponsor
oleh
jeng
jeng
sila scroll down lagi yer

meh aku nak citer
mula2 aku malas nak buat
tapi setelah dipujuk rayu bagai
ala buat gakla...lagipun dibayarkan
bukan apa kalu weekend tu lajuler aku accept offer
sbb leh dating dgn Mr Y
ni weekdays..


Kita kasik order dulu yer
actually aku dgn Nandos ni ada kureng sikitla tekak aku
tak tau naper Mr Y pun sama
tapi tngk menu meriah gak
mcm bess ajer

sos peri2 dia tu mmg Nandos nyer
speciality
ada 4 jenis garlic,tomato & per2 sos
ada yg mild & hot
kalu nak beli pun boleh reger dlm RM10 hengget rasanya
boleh la korang cuba kat umah


Sambil tunggu my meal sampai
amikler apa yg patut
siap dgn gambo staffnyer
skali...tp staff dia tak berapa nak friendly
tp maybe depa penat kot
sbb masa lunch timekan
ingat nak komplen tak sampai hati lak
so kasik ler review baik2 sikit


Nilah menu yg aku order
Ayam tu mak aii bosaunyer
tension aku nak ngabihkan
tapi kalu korang nak healthy food
Nandos is the best choice beside
Kenny Rogers or Subway


Boringnya aku dok layan makan sorang2
dah ler tu dok letak aku kat meja depan
hampeh tul...tp besela aku kan pandai buat muka
cool...padahal dlm hati dah gundah gulana
sbb siap ada customer filipino tu dok sengih2 kat aku
(ker dia dok sengih kat org lain maybe aku yang terperasan kot)
sabo jerle...dah ler dia dok makan dgn bini dia
camni pun bolehka...

lepas tu aku dok ingat entah2 Mr Y pun ada buat camni
gak ker hehe


last2 dah tak larat nak ngabiskan
aku tapau jelah..
suker dgn paper bag yg depa kasik
ada kelass...bagus save environment
tak main plastik2 bag ni

Ayam dia mmg sedapla sampai tulang2 dia pun terasa
sedapnyer tak caya cubala
promo sikit
..lain kali mau angkut Mr Y belanja aku lak

Psst: Nasib baik dibayar kalu tak eee tak koser aku nak buat mende2 cam ni hehe...eee apsal internet ni lembab yg amat....tension tul aku nak blogwalking

23 comments:

sisdee said...

cni pun tenet lmbb gerammm!!!!

anyway..cam sedap mmg ayam tu :)

dayangredzuan said...

sedap..
tapau tu bak mai sikit..
hehe

babyfreaks@ratusiput said...

aku baru sekali menerai nandos ni...mmg tak bp nk kena ngan tekak aku.mcm tak puas.better lg kenny rodgers kot.pd tekak aku le...tp si ina achik ske sgt mkn nandos...ehehe..

Ms AiReEn MoHd said...

memakan aje koje ko ni badan idak gak gemuk heran aku jap...mane pg lemak ko nyorok..aku kalau makan jer maka badan aku akan naik menjadi binatang haram bagi org islam tu la jadikan...eeeeee menci tul...cube aku mkn tak jd lemak kan besttt

Ms AiReEn MoHd said...

klik klik mr patatto tuk ko...sumpah memekaka ya amat..tak sabo aku nak tekup mulut die kasi senyap....da la berlmabak org punye...da macam konsert mr kentang da pc aku..wakakakkaka

Shafie said...

yummy mkn nandos jgk ye..
nk ckit :P

ala tak best nk komen chatbox jgk..sob2..

sI tEDI said...

x pernah makan kat nandos..

:)

y@n@ M!B said...

nandos ni sekali sekala oke la nk mkn..hehe..tp kalo free hari2 pn leh layannn...hoho =p

NeenaAnuar said...

I suke sgt ngan hot peri peri! :D

Ms AiReEn MoHd said...

thanks babe...aku tau ko baik punya..lewat polak ko g lunch rehat nga client ker babe

Dee said...

suka gak nandos..tp amik yg hot je..yg extra hot tu x larat ar..

Lady of Leisure said...

sedapnya... aku suka bangat ngan nandos... slalu order yg hot... memula dulu aku tunjuk terer order yg extra hot... mmg podeh sungguh...

iNa said...

nyum..nyum..nandos..lame x mkn dh..

Azmiezas said...

OO..makan nandos yer??..tak ajak akak pun,..akak suka bangat dik..hihihi..(makan free mesti la suka kan...)

Tenet kat umah akak ni pun lembab..dah la byk 'umah' nak kena pegi..

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu sudah lama xpekene Nando's...hubby xmkn so xpernah nk ajk dia mkn situ....smlm tgk kt KLCC...lalu jek

He and She said...

Posh~
fies tu nmpk sedapp..
(**bkn ayam eh,heee3x!~)
tergodaaa laaa mlm2 cenggini~

Delimasari said...

kte juga xpernah mkn kat Nandos...
termenung jauh posh .....

LiAnA said...

mkn sedap.. dapat lak free lagi bertambah sedap hihi..

hot peri-peri tu ku tak ble masuk ler.. kebas lidah huhu

atty's said...

suka sos nandos..pedas..tp sedap..

NaNaJoe said...

adeh sedap lak nampak melayan nando's tu...huhuhu~~

NuNu EeRa said...

uiks sis.. makan tulang skali ker??

Ms AiReEn MoHd said...

aku ni tekak nan ade raso..tgk nandos mcm nak..kang tgk kenney nak kenny..tgk tony roma nak itu...mamapus la semua aku nak telan kan...ape yg seda babe?habaq mai kat aku ni...bubur mekd gak aku beli kang

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya makan nandos..dah lama rasanya xmakn nandos..