Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 1, 2010

I'm not hipokrit

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

&

myl88k

Aku bukan hipokrit
jadi aku tak leh nak sorok my feeling
...aku sgt2 takde mood mau update
blog...tp disbbkan sayangnyer aku pada blog
ni aku update ler gak
walaupun


Aku takleh nak pretend happy
kalu aku mmg tak happy
jadi lebih baik aku diam
diam tak bererti aku kalah
tapi mesti mau susun strategi
ni...


kdg2 pening kepala dgn perangai
manusia ni depan kita tunjuk
baik tp kat belakang adui mcm2


Aku kadang2 dok terpikir
apa tujuan depa buat ni semua
tapi aku tau mesti ada "sesuatu"
yang Allah saja yg tahu


Lucky Mr Y ada utk memujuk aku
barulah aku cool down sikit
kalu tak rasa cam nak meletop dada ni
& rasa cam nak hempok jer depa ni
Tq laling


Aku pun dah tak tau nak buat apadah
rasa nak blah pun ada
tp aku kene bnyk2 bersabar2
& fikir secara rasional
huhu

Psst: klaa geng nanti dah ada mood baru aktif blogging balik...aku gi soping lagi bagus...dari tngk muka depa ni huhu

16 comments:

sisdee said...

tgk muka kucing tu sure hati sejuk hahaahahh...mmg jgn dilayan mereka yg hmpeh ni...huhuhu

shopping??terapi minda hahahhah

a d r e y n i e e l i s y a said...

cheer up la yunk...
jgn pedulik tu semua..

soping2!! mst ada mood balik..

makdara terdiva said...

ni msti masalah tmpt keje kan??kan?kan??

sabo..sabo...
aku pon dulu slalu gak tensen2 kat opis pasal perangai manusia.,mmg stress gilerr..

tp skrg sejak dah x de lagi..cni syurga dunia...kehkehkeh!!

sI tEDI said...

comel ini kucing!

apapun yg berlaku, hadapi dgn sabar!

rasp said...

shopping mmg the best terapi kaaannnnnn :)

Azmiezas said...

Knape ekk??..

sabar ye..

kekadang memang kita rasa mcm tu..geram, marah, bengang..

relaks dulu,.aarr..nanti kalau ada mood, baru berblogging lagi..ok..

Dee said...

sabar jelah posh..biasalah tu..kt mana2 pun sama je..

NeenaAnuar said...

alahaii.. cian nyer beb! sabo2.. i'm sure biler you tengok muke poposh you'll cool down kannnn. di tambah pulak ngan mr. Y ade dimana saja... be cool yeah.. biasalah manusia2 nam jahanam camgitu memang banyakkkk.... I pun selalu kene ngan kaki2 hippooo nie! huh! memang leh mendatangg kan marah tol! *ehh i lak yg ter-emo lebeyy kat sini... hehehehe..*

atty's said...

ok posh..rehat2 dulu amik mood tau ..nanti okeh hapdet..

y@n@ M!B said...

yes kdg2 soping mmg bley ks release tension..tak pun gi spa or massage sis..pehh heaven2...huhu~

NaNaJoe said...

ni mest stress ngan ofice mate kan???huhuhu~~sian sis....sabar ye~~

NuNu EeRa said...

i pun xde mud nk update blog.. hurm..

Ms AiReEn MoHd said...

ha ni sure kes kat opis simuka talam lauk babi la ni ehhh...aku da kene da posh....tapi aku jenis kene sehari due aku diam...lepas tu aku meletop aku naik top management terus...tak pasal jer main ngan kire kan....

yer ar yg main kan tu da exec cabuk biasa jer....bukan la kate kite sen exec tunjuk lagak...tapi depa duk peleceh kite mcm tak der perasan...ha die kene buku ngan ruas baru die tau...ni aku habaq kat ang..kalau nak bla ang bancuh depa dulu...pastu nak bla ker ape puas ati...kasi ade kesedran pale otak sikit kat depa tu...

tak per la ni ang duk dediam...cool dulu ok...p amik al quraan bace ker ape....tapi kalau masalah opis ni, if ade masalah nak pg opis pun da malas ekkk

Lady of Leisure said...

awat ni posh... mai la story... jangan la stress k... aku kalau stress sure aku usap anak2... trust me mmg hilang sangat stress dalam kepala tau... take care posh..

Mia-Ina said...

tataplah ci sute poposh ...boleh hiburkan hati posh..hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alahai siannya..ala beb ko just ignorekan jerk manusia2 yang iri hati dengan ko tue..diorang tue jeles sebab ko cun dari diorang...
teruskan berblogging demi ku insan pembawakan nie..hehehehehe