Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 31, 2010

Aku pun teruja

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Jom terai ramai2 nak
aku dok skodeng gak blogger yg teror2 ni dok joint mende
camni
aku pun apa lagi terai ajerla
janji FREE



mylook ni mcm search engine la.
Bayaran hanya kepada 5 carian dalam 1 hari,
lps dh 5 kali kalo kita search apa-apa kt mylook
there will be no payment lah.

You will be paid…
$0.22 per search x 5 times = $1.10 per day

so kalo korang nak bole klik cni

http://mylook.com/join.php?x=19146

jom joint beramai2...ada saper tau camna nak cash out
lum apa2 lagi dah tanya camna cash out bley hehe
tak rugi cubakan boleh kita menjana ekonomi negara
hahaha

tq to Mamatisya for the info

17 comments:

NeenaAnuar said...

wah! menarik!! leh tambah income... hehehe...

Mimy Hamid said...

nak joinnnnnnn...aku klik ni

soffya cik bulan said...

teruja juga ni...mau join..:0

Lady of Leisure said...

ape kebendenyer bende ni posh... nanti aku gi godek jap..

Azmiezas said...

Wah,..bagus ni..boleh menjana ekonomi rumahtangga..kikiki..

Azmiezas said...

Wah,..bagus ni..boleh menjana ekonomi rumahtangga..kikiki..

mama_iris said...

posh...dah join tp lain referral...hehehe....promote2 lagi...tp dia tak kata camne payment method ekk..

Azmiezas said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mr PenyuBiru said...

selamat mencuba! tapi hati² yer.skang ni byk sgt scam.

aried said...

hu4x, xsalh mncuba sbab:
1- free
2- amik masa 1 minit sehari je spend kat bnda ni
3- hheheh, tu je kot

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sharing is caring beb..tenkiu2...nanti aku pun nak try la.. :)

Delimasari said...

kte pun udah klik juga.....

Shafie said...

masih takleh msg..

Ms AiReEn MoHd said...

ehhh ni ape mende lak ni....aku ni selalu delay tau pasal income segala mala ni..meh meh aku try ni lak...tapi ade effect kat nuff tak nanti...kalau nuff trace aku tak mo la..kang status aku lari...ehhehehehe..aku sayang nuffnang

Anonymous said...

kite da dftr n da spread mende ni kat my fb...hoho.. ada yg sk ada yg x.. but who caress... kan3!~~

NaNaJoe said...

nak cash out tu ade yg kate lpas ckup sebulan kita join..tp xbrape sure la...hehehee..kongsi info jew...btol ke x xtaw~~

Ms AiReEn MoHd said...

posh duit aku da dekat $11 tapi aku puas godek then email da dua kali kat help desk tanye macam mane kalau nak cash out nanti..aku jadik musykil la ngan bende alah tuh....