Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, March 30, 2010

My new boyfriend

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
(nampak Mr Potato tu klik2 la yer sampai dia habis nyanyi taw kalu tak..tak aci)

yeye jer aku kata nak update new entry
smlm
tp apakan daya tgn ada dua ajer
smlm sampai tak lunch sbb menggelupur
nak siapkan report sedar2 sampai kul 5pm
baru aku gelabah pi cari roti
itupun nak menggigil

member nak tapau tak nak eksen
bukan apa ingatkan sempat
last2 amik kau...
cepat betulkan masa berlalu
dah nak masuk April
dah ni

aku mmg cam gini kalu rushing nak complete kan sesuatu
makan pun tak ingat
very bad habit jgn follow tau
tak bagus punyer
huhu


Ini dah semestinyer boyfren simpanan aku
kacakkan
dah ler kacak macho lak tu hehe


bukan boyfren tu lah
my new BF shirt
suka gak kalu time santai
pakai cam gini
(padahal nak cover lemax2 tersembunyi)
BF shirt ni mmg comfortable
sgt...tp tngk material
aku tak suke material yg keras
tu...suka yg lembut2 gitu
sejuk jer kalu pakai


Posing dari tepi
pakai dgn skinny jeans
or legging nice sgt

kalu ada belt lagi santekkan
kaler merah ada berani
wah mcm kaler AF8 lak hehe

Psst: Gumbira sungguh aku hari sbb BOSS aku takde gi Singapura...tp hampa ingat dia pergi lama rupanya esok balik daaa....hari ni aku nak pulun habis habisan blogwalking....mmg pekerja contoh hehe

20 comments:

sasha* said...

huhu kucing tu comel tp too bad sy takut kucing :P

NaNaJoe said...

wah....sgt shantek...nampak sopan jew..hehee...tp stil bergaya~~

NeenaAnuar said...

babe! memang cun black shirt tu kalau dikenakan pada waktu santai! ;)

niesz said...

nice!!now niesz pon ngah plih2 bj yg lembut2 mcm tu..sejuk je bile pkai..

rasp said...

i loike ur shirt! sempoiiiiii....

Delimasari said...

nmpak elegant posh...

Mimy Hamid said...

style ni pesen lama dah kuar kembali...aku pn mmg nak pakai camni ...simpan semua lemak tepu yang membuak ni..hehe

Rinna said...

Amboi comey poposh tuh..hehehe. sempat lagik berposing yer.. :)

~ ( LayDee_N ) ~ said...

uhuk.. uhuk.. same la kite yer. boss takde... MEMULUN jer la. hahhaa.. apa memulun??

babyfreaks@ratusiput said...

badan ko cantik pakai baju2 cenggini.kalau aku pakai2 legging ni...hamik ko...buruk...sbb rendang...ehehe..

Lady of Leisure said...

cantiknya aku pun suke pakai baju cenggini.. boleh sembunyi lemak2 gitu hehehe... serius pakai dengan skinny jeans lawa kan tapi aku ni rendang huhu...
ko pakai cun la beb... sbb ko slim..

Shafie said...

hehe..tq posh..nk jgk dia klik bdy shop tu :P sy klik m.potato

masih xpt nk shout kt ctu..huuu..

sehat n gebu tul nyau posh ye..
rs nk pinjam peluk jap.ehe..
ley2???

wah posing ye cik posh..
ngncam jgk tu.ekeke.
tgk ckit muke ea :D

zarin said...

itu kucing sangat comel n itu baju sgt cantik awak pakai sebab awak kurus tinggi...

white02 said...

posh ko pakai je belt kaler merah tu!~

perghhh mst cantik..
:p

hahh mehh jenjalan agi kat page aku eh...

http://white02.blogspot.com/

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik..skrang aku suka pakai gitu..sebab besar kan..selesa jerk rasa....

a d r e y n i e e l i s y a said...

mmg cntk bju ni utk yg ckup ktinggian..

untk yg "comel" mcm i ni yang..

hahaha...mst mcm jubah...

M!Er4N said...

comelnya kucing

MiloMasihPanas said...

comey ghak kucing 2.. heheh..
mintak seko~

Mia-Ina said...

betul la kata kak, klu letak belt berwarna ok sikit

Ms AiReEn MoHd said...

aku rase aku da komen apsal semua tak masuk lagik ni posh///pelik aku rase da komen kali kedua da ni...ko tak approve kan pun lagik...huwaaa nak nagis