Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 29, 2010

Inilah jawapannya

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Mesti korang tertanya naper iklan ni tak leh klik
aku pun cam nak patah jari telunjuk (kunun2 ajer) dok
klik2 iklan ni kat blog korang
tapi fail gak...rupa2 nya bukan aku sorang jer ramai yg kene

so daripada merapu meraban dok pikir
baik tanya Nuffnang yg sgt baik bila menjawab soalan2 cepu emas

Dear Nuffnang, I saw one ads from Body Shop but why the ads cannot be click. Please advice Thanks

tu dia jawapan dari Nuffnang

Hi Posh76, The ad does not contain any link as intended by the advertiser. Should you wish to make use of the voucher, you'll have to print your blog page and you'll be able to use it. :) Cheers, Robb Chew Blogger Relations Executive Nuffnang Sdn Bhd


Semakin bertambah2 syg dgn Nuffnang
bila dpt 3 bijik buffered
jadilah janji ada ...yelah last week korang masuk kan takde seri
sbb satu bijik iklan pun takde
sedey tau...tp korang ni mmg baik hati
mai gak blog aku
thanks korang
sayang korang sumer

Nanti aku update apa aku buat on weekend
insyallah kalu ada timela yer
enjoy working

Psst: Inilah sbbnya aku tetap setia kasih dgn Nuffnang walaupun dpt iklan dari Innity (ayat yoyo ajer padahal tak tau camner nak buat placement)

21 comments:

atty's said...

akak ade tanya pasal iklan ni napa tak leh klik..kty cakap ar..kena print out..

sama ar syg nak ltk iklan len selain nufnang..

cikmin said...

sayang tak psg innty... :)

Lady of Leisure said...

kalau orang dok cakap pasal nuffnang ni tak reti aku nak kata apa, sebab kat rumah takde nuffnang ekekeke

y@n@ M!B said...

ooo cemtu ke..padan la b4 ni payah nk jumpa iklan..hr ni da dpt klik2..ntah2 blog sy pn prob cemtu gak kut..haish..setting kt nuff acc gak ek?

~ ( LayDee_N ) ~ said...

wow... best nyer... 3 biji skali ker? uhuhuhu... tumpang happy jadi la. hhehe.

Azmiezas said...

Akak pun sama mcm Lady,..kat 'umah' kita tak de nuffnang ni..

babyfreaks@ratusiput said...

pnh try nk buat blog under nuffnang tp aku cam lur2 skit tak bp nk paham...pastu skali je la bukak.sejak tak bape nk paham tu trus tak bukak lg...ehehe...tp jeles sbb ko dpt duit dr nuffnang...ehehe..

Shafie said...

syg cik posh gak..ekeke..
dpt mister potato ats tu :D

dpt sent kt chat box awk..
ip address dr 60.50.179.55 kna block.
cuba awk cek kt akaun shoutmix awk.
sbb kdg mgkn slh tekan.
kna la block satu group ip semua.
kalau single ip xpe lg.

Shafie said...

dpt mister potato.

if ade ban tu maksdnye sy terban sekali..
mgkin awk ban yg 'medium' 'high' so sy ip zon sy pon termasuk sekali..
better ban yg 'low'

xpe awk bkk balik kt shoutmixnye akaun. dan cari security> ban control..
susah kn awk lak..huhu.tp sy nk tggl msg xpt.sob2 :P

sasha* said...

tahniah dpt buff.moga lebih murah rezeki :)

NaNaJoe said...

wah2 byk nye buffer tu...hehehe...congrates~~~

NeenaAnuar said...

sayang kat you jugak!! hehehe...

nanti biler dah mencanak canak duit nuff leh lar blanja makaann... :D

-hazen said...

boleh kaye ke pakai nuff tu.

aku main ikut orang je letak kat blog.haha

Ery Farieha said...

ohhh
nak print out ahh
nak voucher.
ekekeke.

-FiNaZ- said...

wow..banyak nye untung dari nuffnag.. =D

DJF CloSet said...

xpaham.. mcm mane buat tu? print cne? ajar sikit...

tq

Nadhirah said...

ohh...patot lah klik2 iklan ny xleh.hahhaa
tp kan..print screen ke print page tue?hahahaaaa

Mimy Hamid said...

klik mister potato...skrang lebih berseri kan..nuffnang aku gak byk masyukk ni....sama2 murah rezeki

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

harus datang uat lawatan click2..:)

Ms AiReEn MoHd said...

terbaek la nuffnang..tapi kan depa kate innity tu lagik byk bagi..tapi aku tak penah dengar lagik depa cash out innity ..ade kate dpat rm 300 seminggu tapi tak der yg cash out pasal tu pun....yer ape pun stay tune ngan nuff...mwaks syg nuff..syg posh gak...selalu dtg blog aku dr dulu hingga kini klik klik tegar

Ms AiReEn MoHd said...

oooo kat aku punye tak der lak iklan tu kan..ko ade perasan tak....tak der kan..apsal tak der ekkkk...akupunye ade iklan meksis, mr kentang, sony slurpee,da ade lagi due aku tak ingat...takat ni aku ada 6 buffered jer...pelik ekk aku tak der tu...huhuhuhu