Klik Jangan Tak Klik

Saturday, March 27, 2010

SimplySiti

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Saja nak share dgn korang pernah
nampak tak Dato CT nyer own beauty product
tapi tak tau ler aku yg jakun ker atau korang semua
mmg dah tau

Aku pun baru 1st time nampak
masa nak beli barang kat Watson


terai punya terai baru perasan muka Dato CT
ingat model mana
not badla the packaging ala produk korean gitu
pandai tul Dato CT ni mcm2 business dia buat


But the product not bad la
especially the lipstick sgt cantik & smooth
sbbnya aku dah cuba
lepas pakai mesti cumil cam Dato CT hehe
aku terai yg pink purple

yang lain aku tak terai sbb pak guard tu asik
tngk ajer...nyampah betul

Bukan make up jer yg ada
"skin care" pun ada

The price also tak mahal sgt
very affordable
below RM50
kla tukan

More info gi sini Simplysiti

Supportla barangan buatan Malaysia

Psst: Kalu nak feel santek ala2 Dato CT leh ler terai..

30 comments:

noor afzan said...

eh x perasan lak siti de produk sendiri..
t pi cari lak..

NeenaAnuar said...

I dah tau... sbb hari tu terbaca kat majalah ker or tengok kat TV.. tak berapa nak ingat..

Tak salah mencuba kalau product buatan malaysia ade quality kann... nanti nak try gak lah! harga nye pun affordable! ;)

TopsyTurvy Mum said...

dah launch ye product dia...

aku ada tag suh ko buat pasal kasut..kalau lom buat la :)

have a nice weekends Posh!

Softtouch [Hanim] said...

tau ade produk tu tp sbb xpg guardian lg/watson tu xpernah nmpak lagi...nnti nk tgklah sis..xmahal yer?oklah tu kan...:)

AkuPenulis said...

nice one la siti..
boleh la try after ni..=)

zella y said...

kena singgah watson ni...
nk tgk gak..
mane tau pkai2 produk ni..jd chumel mcm dato' ct kah3...

berangan....................... =p

ardinihumaira said...

dni pon ado try lisptick dia.. memang besh.. tapi tester je la belum beli lagi. hikhik.. masa tu pokai :p nanti nak beli gak

NaNaJoe said...

wah!!ade ke sis??nmpaknye I lg jakun la, baru jew nak taw..hehehhe...thanx 4 da info k~~

Ashikin said...

oh.. seb baik posh bgtau. kalo x i mmg xtau pon siti dah ada dia punya own product. ihihih tp ye ke bole cantek mcm siti coz rasanya dia pon x pkai kot brand dia. mesti dia pkai branded stuff. kecuali utk promosi je la kot dia pkai kan,..

Lady of Leisure said...

tak pi lagi watson sejak ada simplysiti ni.. boleh la try nanti. aku nak gak comel cam siti hehehe

Mia-Ina said...

baru tahu ni psl brg make up di bwh siti nurhaliza..

Mimy Hamid said...

agak2 klu beli muka jadik cam siti tak??heehhe

bellar0ssa said...

wah siti dah ade product sendiri? hebatnya..huhu kene try ni =D

azaliahjsalleh said...

na try la nanti

Shafie said...

oh kak siti.hehe..

p/s: posh..np takleh msg kt shoutbox.ip banned? awk ade ban group ip ke.

Ery Farieha said...

produk die ade kt watson?
x pasan lak
nnt tgk
hehehehe

~ a z w a a r e z i e ~ said...

siti tetap no 1 ka.... nanti nah try jugak la hehehehee...

csiti pun ade umum psal simplkisiti nie kat fb die.....

thank tunjukkan gambar tu......

LiAnA said...

boleh usha ni nanti..:)

NUNU EERA said...

i pun de nmpk product 2 sis n my frenz da bli 1..produk 2 buatan m'sia ker?? though mmg buatan korea..hehe..

hans said...

uish
produk siti ker nih

a d r e y n i e e l i s y a said...

alahai..
mcm terperasan produk tuh ari tuh,
tp x prasan plak dato ct punya..

aiyo..ketara not her fan..

ieda said...

salam beb .. miss u beb .. lama tul aku x jenggah sini ..
mu aper khabar ..
dh makan lommm
ok tak skrg nieh
amacam banyak cerita tak ..

waaaaaa manyak tanyer lak heheheheh
anyway miss u beb ..
aku dah mula bosan berblog nieh .. entahlah .. x tahu nak buat camner .. huhuh

ibeqz69 said...

night visit, komentar di postingan baruku yah sob, pliss bgt..

@juera said...

produk siti??ni bru thu..klu erra ak pasti la mmg ada jual..owh siti mcm2 la ko nie..

He and She said...

hehehe~
i pon tk penah nmpk posh~
nt nk usha kat watson laa..
=p

ALoNa Cintamaniszlite said...

tq posh sebab kongsi gambar produk. Selama ni asek dok baca aje pasal produk simplysiti ni kat paper, kat web sitizone, kat fesbuk siti..
Sampaikan iklan dia kat tv3 pun ala2 terjah ngan abg nas rambut ketak tu, hehe..

Tepen ni ada 2 biji watson..tp tak sampai lagi ler. Siti pun kata kat area kl dan watson besar2 sampai dulu. Yg kecik2 ni akan menyusul kemudian..lambat ler nak tunggu, ye..

Delimasari said...

nak cuba le... hehehehe

miss nina said...

nak terai la blusher.
agak2 ok tak?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ooo xpenah cuba..nanti leh jugak mencuba nie..

Liza Ramli said...

teringin gak nak pakai... penang tgk takder laa pulakk