Klik Jangan Tak Klik

Friday, June 18, 2010

Happy dapat CIBA

Yessa aku tak sangka lak betul2 dpt
ingatkan saja2 ajer...ramai gak tengok blogger
yang dpt...tapi aku yg tak dpt2
so semlm tengok kat post box ada envelope
"dari saper ni yek"

Siap ada letter lagi
tapi untuk pengetahuan korang dek sbbkan sekarang tgh busy giler
nak baca surat ni pun takde masa

Ada 2 bijik tu.....lehla aku melaram dgn bulu mata pelesu ku nanti
aku mmg tingin naaa nak pakai contact lense nak2 yg ada kaler tu
pernah ler cuba tapi ya allah punyerla seksa
sampai pedih2 mata & berair
org lain aku tengok pakai
ok ajer..aku jer yg payah

Nilah hasilnyer...biji mata jadi besar ala2 korean look gitu
sesuai la dgn mata ku yg agak kecik ni
(tak ngaku mata sepet tu huhu)

Siap kasik diskaun voucher lagi
kalu okey leh ler aku purchase

Harap maklum lum ada demo yer
sbb aku takde masa nak nerai..
kalu aku dah terai aku kasik tayang kat korang hehe

Psst: Memang tak sia2 la klik iklan kat nuffnang dpt gak aku free gift...so korang jgn ler malu2 nak klik2 my iklan yer hehe

19 comments:

Rizky2009 said...

wow selamat yah, sukses sll, salam dari blogger indonesia

noradzlina.kamdani said...

tahniah..mesti sgt gumbira kn...

qellissa said...

wah wah wah..dpt juga u babe..leh ar tunjuk mata u ngan bulu mata pelesu u tu...hihihi...

saya_arief said...

ku ingatkan apa tadi..
haha..

Azmiezas said...

wah..lepas ni boleh la melaram yer!!..

White Girl said...

Cemane nak dapat ni ? Tak faham i ~ Hee ~ ;p

~Ney Ezzo~ said...

sy pon dpt gk..bru dpt rini..heeee

black_mel said...

tahniah....untungnya dapat....xpenah dpt hadiah dari iklan lagi..bz nk join...

Delimasari said...

sonok dpt tu......

A D I A said...

i pun tak paham camne nak dapat ni, tak sabar nak tgk u pakai, buat tutorial cara2 pakai ye hehe.

Rinna said...

Wah tahniah..dpt lense percuma.. pas nie sure..lagik cantik pakai lense ngan bulu mata pelesu tuh.. sure.. cantik meletopss..gitu.. :)

Softtouch [Hanim] said...

wa...dpt bulu mata pelesu..bertambah cantiklah mata sis...alhamdulillah rezeki...

ieda said...

wehh beb .. jgn luper upload wajah baru ngan bulu mata dan lense yg baru tuh .. x sabaq nieh :))

Mimy Hamid said...

best nya posh ...nak tgk color apa?? cepat la tunjuk..tak sabar

atty's said...

kty pun ade gak register..tp lom dpt lagi .

Dee said...

nti kalo dh pakai..show off tau..mesti meletup!!

niesz said...

hihi..niesz ade gak cadang nk li..nk tgk besar ke x mate niesz nnti..haha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

seumur hidup aku xpenah beb pakai contact lens nie..huhuhu takut pun ye gak..rasa cam mencucuk mata sendiri jerk..

NeenaAnuar said...

wow! harus mata you look gorgeous nanti! cepat2 share yer.. tak sabar nak tengok nie! :D