Klik Jangan Tak Klik

Monday, June 21, 2010

Fusion

Ni citer on Saturday
tapi tak kira mau citer gak
dah letih sakan dok cari "father's day gift
(bertuahnyer anak baru terhegeh2 nak pi membeli)
ni nyer citer kasik next entry yer
special dedication on father's day
(aku lupa bwk kabel so tak leh download..kasik postpone sokla huhuhu)

Haruslah kebulurkan dah penat soping
jadi aku ni kan kalu pasal food bnyk songeh...sini tak nak situ pun tak nak

Sekali nak terr nak yang kat sinilak
cam bess ajer & price pun afffordable

Jab tepek muka dulu
baru leh masuk dlm
hehehe

Yang penting "HALAL"

Yang penting dekonyer yang menarik hati aku
aku kan pantang tengok ala2 english ni...

Meh kita tengok menu apa yang ada

Here's the menu
mmg macam2 ada fusion ni mcm combination
asia + western
tengok food pun dah buleh nikah kawen

Perkara wajib yg perlu dilakukan
patut masa ni pakai dress baru ala2 english
hehehe

Kat sini okey leh take photo
takde hal punyer
service pun bagus
waiter pun cakap nice ajer
camni lah bagus
barula customer happy

Ini beriani masala....sedap tapi bnyk sgt tak lalu nak habiskan
last2 pas kat Mr Y

tengah2 sibuk pose
air pun sampai

Teh Tarik berbuih2 sedappppp

Klah geng jemput makan yer..ini green noodles tomyam
Mr Y yg oder tapi service bertukar tgn sbb tomyam dia sedap
ada udang besar2...
hehe

Korang layanla yer aku poser...overall aku kasik 4 star...bess & sesuai gak kalu beromantik2
ala2 english...sbb tmpt dia agak privacy sikit
hehe


Psst: Mengantuk giler sbb mlm tadi balik lambat & tido lewat





15 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang nampak cozy pun dalam restoren tue...maybe sebab kaler green dia tue kot kan..damai jerk...tenang jerk nak makan...sedap nyek beb..makanan dia..pehhhh tiba2 terasa lapar...

psstttt aku pun mengantok gila hari nie....mata nie dah macam garfield dah ha...

TopsyTurvyMum said...

kat mana posh..nampak mmg bestt!!

lawa aahh ko pakai baju merah tuuu..sesuaiii!!:D

☆ lieya latif ☆ said...

cun!! kedainye menarik...hijau gituuuu...tgk menu sis pun sodap2....

suke ar tgk sis dressing....merah mak ngah lagi....cantik sangat!!~

y@n@ M!B said...

katne restoren ni sis? cam menarik je..beriani dia mmg mengancam klu sy pn xlalu nk abeskan tuh..huhu~

makdara terdiva said...

makin gebulah mr Y kalau tiap2 kali x abis mkn ko pas kat dia..haha!

Mimy Hamid said...

aku benda food fusion tak reti makan tp nengok ko makan best lak...beb kat mana ni tempat

Dee said...

citer punya citer..x citer pun kt mana restoran ni..nama apa..hehehe..

Ain said...

sama macam ain, asal tak larat nak habiskan, mesti pas kat hubby....

kadang dia pulak sound, ingat abang tong sampah ke?....

hehehe....

psst, cantik restoran tue..... hijau mata memandang...

Softtouch [Hanim] said...

nmpak sedap nasi beriyani tu...kalu sy terbalik plak...asben sy xabis pass kat sy..he eh eh..tu sbb sy membesar bg johan..

qellissa said...

nampak cam sedap nasi tu babe..boleh lah try pas ni..=)

mahira oya said...

menariks ni..area mane ni

atty's said...

cantik betui deco kedai tu ..ijau ..
model yang pose pun cantek ..hehehhe

Lepat Pisang said...

hm,nampak ada privacy dan kemas layout tempat makan ni..he..he..sodap pulak bila tengok gambar nasik briani..he..he..makan makan..he..he..

NeenaAnuar said...

waduh! terliur I tengok briani masala tu! huhuhu...

ieda said...

bab makan nieh haku kalau makan ngan anak2 aku lah yg tukang habiesss kan tullah yg x tahan hhehehehhe ..

nampak sedap tomyam tuh .. dah lama x buat .. kena buat nieh :))