Klik Jangan Tak Klik

Monday, June 21, 2010

Kata nak bermesra mesra

Sori yer geng aku lupa nak letak kat mana located
restoran "fusion" tu

Nama Restoran EMW (rasanyer EMW stands for East meets West kot...pandai2 aku jelah teka) located kat SOGO 10th FLOOR yer

Nilah yang kata tak minat bola
katenyer!!!!
kan main dok ajak aku makan kat sini
kunun2 nak bermesra2laa
sbb tempat ni cam privacy sikit
& nama restoran pun "LAMAN KASIH"
mmg sesuai sgtlakan
aku pun apa lagi suker jer...

Speciality dia beside NASI TOMATO
yela Western Food

Tengok menu dulu
alahai siannyer limited tak bnyk choice
sayangkan restaurant bess tapi choice of food tak bnyk

Yang aku dok berkenan sgt tempat basuh tangan
yang ala2 VINTAGE
cantikkan taw deko2 kat sini
terasa berada di kampung

Mr Y oder laksa
katanyer nak makan lite2
sbb dia sudah kenyang masa lunch
aku cam tak caya sbb mula2 dia kata lapo
masa ni aku tak perasan
lagi rupa2nyer
(sila scroll kat bawah lagi yer)

Our beverage
tapi tak habis bnyk sgt
patut oder satu jer

tengok apa dia dok layan
sampai kata tak lalu nak makan
(masa ni aku curik2 jer snap...diakan camera shy)
bole tak perasan apa pun
hampeh tul

Last2 ini yang dia layannyer...
"World CUP"
siap sama2 jerit GOL...GOL..tapi tak GOL2 gak

Mesrala aku sorang bersama nasi tomato
(nasib baik food kat sini SEDAP)
cuma laksa tu mula2 ada kureng sbb kuah dia cair
tapi lama2 sedaplak

nak joint sekali pasal bola ni
aku pening....takper kasik can sekali sekala
selalu2 sgt mmg nak kene tarik tinger

aku ingat tempat ala2 romantik camni takdela
big screen utk bola
last2 ada gak nak buat lagu mana
owner restoran ni pun "GILE BOLA"
riuh tempat yg sunyi sepi ni
dek sbbkan BOLA
huhu

Restoran ni located kat KUANG, Sg BULOH....kalu nak rasa kesedapan speciality
dia sudah semestinya "NASI TOMATO" la
& jugak tempat dia yg sgt2 santai & relaxing
kaki2 DSLR pun suker dtg sini utk amik picture...
aku tak dpt nak posing2 sbb cameraman aku off duty
kerana BOLA...sabo jeler

Psst: Yeye jer aku nak poser hari ni last2 kantoi......bulan sudah keluar huhu

22 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

huhuhu mane2 pun sis ade screen besar tuk tgk WC....penarik tuh....barulaku kedai masing2 heheeheh.......

liyana aziz said...

lamanya Yana x makan nasi tomato!! nampak sedap.. laksa tu pun nampak sedap! teringin lah pulak.. heheheh

Softtouch [Hanim] said...

laman kasih?kat celah mana lah tu yer..nk cr nie..yelah kata dkt ngan umah..he he he

sI tEDI said...

hik hik hik hik

kalau dia leka sgt layan WC tu habeskan je makanan dia. hik hik hik

Drama Mama said...

hahahahha kat sini punnnn ada bola gak eh! tapi best la tempat ni eh...teringin plak nak makan nasik tomato!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

sweetfiza said...

kat mna2 pun skrg smuanya bola je la ...

rasp said...

skarang mmg tengah demam bola...
memana pegi harus pasang channel nie...
dari tak tengok, terus leh layan hehehehe

Dee said...

thx bgtau kt mana restoran td..wah..jauh lak restoran yg baru ni..ntah bila nk smpi..

White Girl said...

Mana mana je ada b0la kannn. Anyway, cam sedap je f0od tuh ;p

Lepat Pisang said...

wow!nampak macam sodap jer nasik tomato tu..berselera lak..he..he..thanz sudi lawat blog lepat yer..tq

maCy said...

dtg telan air liur ..huhu

black_mel said...

wah...nampak mcm sedap...tp mcm mahal jer...world cup terbaik...tp kurang gol kali ni..

Lady of Leisure said...

nampak cozy gak tempat ni redup2 gitu kan... ala2 kunang2 ..

Eri-chan said...

wah akhirnya dpt tgk rupa Mr Y Posh..asyik mkn sedap je korg ni..best la..

NeenaAnuar said...

Mr Y ker tu babe???? akhirnyer.. dpt gak aku lihat wajah kesayangan you tu! hihihi...

LamaN kasih memang cantikk kan.. I penah pegi with my buddy Deyna last year waktu bulan puasa.. tempat dia cool kann! :D

Gieyana said...

tgk sedap nyer nasi tomato tue..kalau terjah KL leh try...

qellissa said...

sedap tak kat c2 beb?mahal x?atleast kameraman nak layan gak amik gambar..wlupon mata dok tercongok kat screen besar tu kn..

Diarihatiku1976 said...

kat mna2 pun skrg smuanya bola je la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dari semalam aku buka N3 nie tapi xda..huhuhuhu kenapa..mengapa..hari nie baru dapat baca...huhhuhuhuhu *sentap..*...ha'ah skrang nie di mana2 pun adalah bola..bola..bola... tension btoi...

ieda said...

hahahh at last dpt jugak tgk Mr Y uu beb .. heheh x der lah kalau jumpa mana2 x kenal .. hehe mana lah tahu beb .. haku rajin gak turun KL nieh .. heheheh :))

org lelaki memang minat bola tapi hubby haku beb x layannnnnnn huhuhu

NUNU EERA said...

nnti nk ajk kaki dslr dtg cni la.. hehe..

Mimy Hamid said...

posh ko mkn lagi...best tul mr y ko ni..sporting jjcm..