Klik Jangan Tak Klik

Thursday, February 18, 2010

Voucher JJ

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Teruk betul Nuffnang semalam
satu ketoi iklan aku tak kuar langsung
pastu aku p menziarah cam bese kat blog
kengkawan pun asik tido jer
camno nak klik2 ni
maybe iklan tgh
"beraya" lagi kot


Kan tengah raya "Cina"lagi
ha amik ko melambak
limau mandarin...
nak anto p mana tu
anto umah aku pun baguih
hehe


Mcm bese kalu dah "giler posing"
cam gini lah jadinyer
mana2 pun jadi
gedik amik gambar sorang2
hehe


kalu dah gi JJ harusla singgah
gak kat "FOOD COURT"
ajer sbb most tempat makan kat situ
sumer "fast food"
aku ada kureng sikit

So pi lah makan kat "food court" ajer
dia...actually "mee itam"
tu aku punye taw

tapi gatai nak tukar
sbb tengok
"Mee kari"
yang Mr Y oder tu
cam sodap jo

tamakkan aku kalu tengok org makan sumer
sedap...tp bila tekak aku kang out

kalu tak soping mana sah
wajib walupun "seketoi"
jer barang kalu tak rasa cam tak bess ajer
inilah "pompuan"
hehe


Sebelum makan kasi "snap" sebijik
jgn lupa "doa makan" yer...kang setan tumpang
makan sekaki
"bismillah" pun jadilah
jgn main ngap ajer
hehe


Gi JJ Kepong jer..tu yg paling dekat
dgn rumah pun...hajat di hati besar nak
gi JJ yg ada standard jer
MidValley ker...OU ker

tapi proposal telah di tolak sekeras2nyer oleh
Mr Y...hampeh tul proposal tak menjadi...
alasan Mr Y yg paling kuat
sbb tak mo ikut cakap aku
JEM....susah nak dapat parking la
& bla bla

Psst: Hampeh tul rosak program nak ngular tempat lain huhu takperlah janji JJ




20 comments:

fikaryna said...

jj sll tmpt sopin yg best sbb banyak sale..n kualiti pun ok..huhu..

NaNaJoe said...

sis duk area mane??hehehe~~biaselah adat pmpn mest nak shopping jew kn??huhuhu~~

Delimasari said...

layannn makan le ni..

zella said...

sblm raya cina gi jj kepong..
ramai sgt sampai nk test bj pon beratur panjang heheh...

aah..iklan seketul pon xkuar....

Azmiezas said...

JJ pun JJ lah kan?..janji dapat shopping..

pompuan kan suka shopping!!...

Dee said...

sib baik dee gi jj midvalley jln kaki je..xyah pikir2 psl parking..hehehe..

babyfreaks@ratusiput said...

jj pun ngetooopppp gak posh...ehehehe...

rasp said...

kalo dpt limau tu, bak mai skit naaa
lama sungguh tak ke JJ...

adikmanje@ellyazarmilia said...

hehehe..harus posing2 gedik cam tu....takpe...haku suke...

jebat_durhaka said...

wahhhh da makin cun la posh ni

NeenaAnuar said...

wwoohhh.. shopping memang heaven tuk org pompuan kan.. I pun dah lama tak shopping nie... huhuhu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya dapat vourcher JJ nie mesti sempena ur besday hari tue kan..harus guna sebaik mungkin vourcher tue..soping is heaven..hehehehe

RaMa2UnGU said...

hohoho..memang best jugak soping kt jj..cuma kat JJ S2 ni tak berapa bnyk choice la...tpi sempat gak rembat satu baju time sale CNY lepas..hahaha..

Lady of Leisure said...

shoping ni terapi minda kan...
hehe... best bila ada benda baru nak dibelek kan..

Mimy Hamid said...

aku penyoping tegar JJ...yeah........best best

LiAnA said...

memula ingat mv akan jem..susah nk parking bagai... tp ku pegi ok jer.. ramai gak tp masih terkawal hihi

NUNU EERA said...

quotation dlm proposal 2 xckup mmuaskn kot...kne cri idea lain..cube lgi..hehe..

Mohd Nasri Md. Nasir said...

uish..raya cine pn jem lg kt shopping..hehe

suraya said...

nseb bek mr. y rajin lyn sis shoppg kn.. XD

Softtouch [Hanim] said...

mr y mcm asben sy, kalu ajak pg jj OU atau mid v mesti xnak...balik2 mesti pg jj kepong or wangsa maju...yelah kat sana kan jem....