Klik Jangan Tak Klik

Friday, March 5, 2010

Evening Primrose Oil

Nak duit mcm "nuffnang silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
(hari ni dia tak koma jadi tulun ler klik2 yer)

HAPPY WEEKEND U ALL

Dok teruja tngk kat blog benefit
of consume EPO
aka EVENING PRIMROSE OIL
aku pun nak amik gak
walaupun dulu mmg aku amik
mmg sgt2 bagus
tapi beselah bila ada mende baru dipasaran aku STOP
aku kan kaki menerai
hehe

la ni aku amik balikla
lagipun for long term
health investment


Beli dua botol
sekali senang sikit leh tahan lama kurang2 dua bulan ni
safe budget...



Pastu dapat voucher & sticker ni
kalu cukup sticker ni leh redeemed anak
patung yg comei2 tu...
aku tak cukup lagi 3 jer
ada sesapa nak kasik cukup tak hehe


la ni aku amal sebijik jer after lunch...
actually leh amik 3bijik perday
tak mo la 1 cukupler

Ini antara benefit pengambilan EPO

  • Melegakan simptom prahaid.
  • Menurunkan tekanan darah, kolestrol & yang penting BERAT BADAN
  • Melancarkan peredaran haid
  • Kesihatan kulit & mengawal keradangan...saper yg ada pimple elok ler sgt amalkan yer
  • Melegakan sklerosis.
  • Mengurangkan pembekuan darah dalam arteri.
  • Mengurangkan radang sendi otot.
  • menguatkan sistem imun .
  • Mengurangkan kesakitan semasa period ( datang bulan ) .
  • Mengurangkan kesan senggugut yang dihadapi oleh wanita.
  • Mengelak kulit daripada kering semasa proses Monopous .
Psst: Happy weekend u all....

24 comments:

eQuRlz said...

eqa pun amik EPO gak..ok xbrand ni?dulu guna blackmore..mmg ok sgt..pastu tukar naturalle sbb murah sket..tp cm kesan die xsama ngn blackmore..

fikaryna said...

bagus la posh..mahal x? mmg banyak benefitnya..

NaNaJoe said...

wah2!!nice info sis~~

Mimy Hamid said...

mahal tak EPO ko beli ni..aku pun plan nk beli sbb nak tawen2 kan..kena la hormon stabil

ieda said...

salam BEB .. WINDUUU lah .. eheksss ..
lama tul ieda x jengah sini , mood berblog dah kurang sgt skrg nieh , ada masa2 update , kalau x tuh susah lahh .. mood dah menjauhkan diri

always try my best utk update dan jenggah kengkawan .. musti mu rinduu den kann .. ehheh ( perasan lahh pulokk)

eppy weekands beb !

Dee said...

EPO mmg bagus sis..

black_mel said...

owh...untuk ppuan ker?nasib baik x pegi try...

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

NeenaAnuar said...

hahahaha.. kebetulan sama lak entry kite.. I dah create entry about EPO nie tapi masih dlm draft box...

anyway... memang I dah lama mengamalkan EPO nie beb... and segala benefit apa yg you ckpkan tu sgt2 betol! especially part kesakitkan senggugut! kalau makan EPO nie memang terasa kurang kesakitan senggugut..

adikmanje@ellyazarmilia said...

waaa...aku pun dah teruja balik la...ptg ni sure kena singgah gurden beli ni...dah lama jugak tak amik epo ni...dekat 4 tahun dah..huhuhuhu....insap kejap baca kebaikkannya tu....nanti aku dapat sticker tu klu ko nak mai amik dekat s.jaya...lepas sunway pyramid...heheheh

kakngah said...

aku pernh amik EPo ni dulu.. tu pun psl farmasi bwh ni buat ofer hiks!
aku rasa bsr btl la kapsul epo ni. pyh nk telan hahaha!!

kakngah said...

aku pernh amik EPo ni dulu.. tu pun psl farmasi bwh ni buat ofer hiks!
aku rasa bsr btl la kapsul epo ni. pyh nk telan hahaha!!

kakngah said...

aku pernh amik EPo ni dulu.. tu pun psl farmasi bwh ni buat ofer hiks!
aku rasa bsr btl la kapsul epo ni. pyh nk telan hahaha!!

zarin said...

i pun amik epo dari dulu lagi tapi asyik ingat ingat lupa je nak makan dia hahaha..

Mia-Ina said...

kte pun amik gak selalu kak posh

Ms AiReEn MoHd said...

makan tu mmg baguss aku pun amalkan...mase aku beli tu 3 botol free pouch bag juga..berbaloi baloi...heheheheh

Azmiezas said...

Ada jugak kawan akak yg lambat dapat anak, bila ambik epo ni..boleh pegnen tau!!..

So, apa lagi,..try lah!!

Ms AiReEn MoHd said...

posh aku da komen apsal tak approve lagik neh..huwaaa kenen banned ker..aku komen pasal EPO da tadi

suraya said...

eheh sis, da mcm promoter plk..=P

Diarihatiku1976 said...

EPO mmg bagus sis..

NUNU EERA said...

me n my mum pun mkn EPO ni jgk..;)

abrahyn said...

aku pun sama cam ko..suka try2 jek...makan gak dulu, pastu berenti dah

si hitam maness said...

nak stiker guardian jgk....huhuhu

smiley said...

sofia amik vit c je...jns lain tak amik....