Klik Jangan Tak Klik

Thursday, March 4, 2010

Dasyatnya PROMO

Nak duit mcm "nuffnang silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Hari ni lambat update ler sibuk giler
pagi2 dah kene attend meeting
nyampah tul


Sungguhler kureng sopan takde plate ka
takper janji berlapik
Ni ler breakfast aku hari2 cam gini
kalu tak cream cracker
roti...

NASI LEMAK ker ROTI CANAI ker
is a NO NO
kalu tingin cam nak pengsan weekend only
BUAH & VEGE wajib ada in my daily menu

kan lunch hour aku suker merewang2
aku lak suker jer mende promo2 ni
so layan jerlah amoi yg comei2 cam DOLL
ni


Panjangkan bulu mata dia
aku pun teruja
so just give a try ler
walaupun dalam hati pasni
aku mesti kene "beli" nyer


Niler mende nyer
yg boleh memanjangkan bulu mata
incase saper jenis tak mo pakai fake eyelashes
ada dua jenis
either nak kasik panjang
or lebat
bukan MASCARA taw
korang pakai mascara tak kisah ler brand apa pun
pastu baru pakai mende ni
aku tak ingat ler apa nama dia
tapi mmg lepas pakai santek ler bulu mata


Beria2 ler dia dok pomot kat aku
aku pun layan jerlah
dah habis program ni
amoi ni ngayat aku
suruh beli
oklah I'm quite interestedla
(kan aku giler bulu mata lebat)

tapi bile dia sudah "PUSH"
aku ni jadik pantang tok nenek
aku..elok2 aku mau terus tak mo

dia dok bg tau aku yg promo ni is the last
day ...apa ko ingat aku bodo
aku keje sini ler
so dia push aku suruh amik gak
aku kata cam bese
kasik aku fikir dulu so that aku leh p
withdraw duit

push lg takde cash
takper can use CC
(sori takde maknanyer aku nak swipe aku prefer mende
CASH untuk mende2 merapu cam ni)
so aku cakap aku takdak CC
takper ATM pun leh swipe gak
dasat tul amoi ni

last2 aku dah malas nak layan
aku kt nanti2 lah I dtg balik
blah terus dgn selambanyer
boleh muka dia berubah
dari senyuman manis
terus
jadik cekodok masam

suka ati kolah
haha


Ni ler hasil nyer "bulu mata" ku yang menjadi
panjang kunun2 nyer
reger leh tahan tu...satu ketoi tu
RM75

Psst: Back to work....malam tadi tak exercise sakit2 badan ni...ni ler padah nyer dah lama tak exercise...so buat sit up ajer...

19 comments:

farra_eng said...

posh u beli maybelline pun ok...

~ ( LayDee_N ) ~ said...

best.. best.. tp mascara pn bleh gak melebat n mmanjangkn. hmmm.. x pe la klu x beli benda tu. no big deal. muka mmg dah cantek... heee..

uMMisYa said...

beb..ko sama lah dgn sya,tak suka org push..dari hangin aku elok terus jadi incredible hulk..

y@n@ M!B said...

kdg2 mmg tension kan setgh promoter ni mcm memaksa lak kita bli..sukati la kita nk bli ke, tgk je ke, pegang je ke..haish..sabo2..huhu \/(^_^)

Azmiezas said...

Tu lah namanya pompuan..pantang..kalau dengar bab2 nak bagi cantek ni kan??..laju jer nak try!!....muahahaa..

pstt:..ari ni tak tahan godaan ker??..

pak long said...

salam buat tuan umah...
memang klasssss bulu mata akak...jeliter gitu..

makdara terdiva said...

posh..beli jugak ko benda tu ye..aku pun aritu ade gak pg terai..tapi jgn harapla aku nak beli..muahahaha..
kesian si budak promo tu beriya2 explain tp aku x beli..

fikaryna said...

tergoda ker tak 2? tp mmg jd cantik n panjang..hhau..

Mia-Ina said...

i like jenama maybeline ..mascara dia ok kak posh

kulop ludin said...

tertarik ngan cara tuan tanah bekfest...
nak ngikot gak.....

pasei bulu mata tu...
em, rasanya tak dapat nak try!
huhu!!

noradzlina.kamdani said...

xbest kn bli brg org dok paksa2 hu hu hu

rasp said...

wah...mmg nampak le panjang...
tapi i pun cam u gak aaa sis...
kalo ter-over org push...
terus ter-cancel niat nak rembat :)

NUNU EERA said...

rozita che wan pny bulu mata pun rm1 sehari..tpi leceh jgk la nk pkai kot..

noor afzan said...

tak nampak pun bulu mata tu panjang...

Rinna said...

Sama laa tak suka kalau SA yg suka nak paksa2 org beli.. iye laa suka hati laa org nak beli ke idak.. pas tuh bagi laa org pk dulu kan.. hmm.. saba je laa kalau dpt SA yang gini..

NaNaJoe said...

wah..panjg tol jd nye...huhuhu~~~

Mimy Hamid said...

dalam paksa rela sempat ko try yerkk..hihi

NeenaAnuar said...

I memang pantang kalau org dok push2 nak suruh beli.. kite sometimes perlukan masa.. nak survey2 apa yg best kann..

Ms AiReEn MoHd said...

hah mahal mcm tu mmg tak baloi tak payah....membazir wang