Klik Jangan Tak Klik

Saturday, March 6, 2010

Sapa NAK

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Sapa nak
"ANGKAT TANGAN"
mcm budak2 ler pulak


Actually aku dapat calendar 2010
ni masa beli produk
"kecantikan"
special entry ni aku citer lain kali yer
sbb aku dlm proses pakai
so kalu effective baru kasik canang dlm blog
yer

Aku bukan apa
kalu single mingle ni mau aku letak kat bilik aku
la ni dah berdouble
kang Mr Y sound lak apahal
lak letak gambo
mamat hencem ni
hehe


So sesapa peminat pada
"Rain"
superstar kat korea
ni rasa akula
aku tngk drama
korea selalu keluar
muka dia
bukan aku tak minat dgn citer korea
mmg minat sgt
tapi kalu dah tengok mesti addicted
actor dia toksah kiralah mmg kacak2 belaka
& actress dia mmg flawless gitu
leh ler email aku
nanti aku anto yer

Psst: Saper kalu minat please email aku kat isma@gpstech.com.my...complete details yer...

9 comments:

black_mel said...

gmbr ppuan korea xde ker?hehe...tp kalau actress korea yg comel2,cute2 mesti watak sampingan jer sebab diorg nk fokuskan utk hero..

NaNaJoe said...

wah rain~~~heheheh...ramai yg minat kn??

~ ( LayDee_N ) ~ said...

byk ker?

y@n@ M!B said...

oh rain mmg very-the-hawt lah..body dia..auumm..haha..oke enuff dreaming yana..hehe.. ;p

SuRayA^i. said...

haha sis, ingtkn nk bg perfume td -__-"

zulhilmi bdk blur said...

gambor awek ke ad x..
hihi

NeenaAnuar said...

hohoho.. I minat gitu2 jerk ngan mat2 korean nie.. coz I lebih fanatik pada My Name Is Khannn.. i.e. Shah Rukh Khann.. hehehehe..

babyfreaks@ratusiput said...

poshhhhhhhhhhhh aku naaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sebab aku peminat tegar rain especially citer dia 'full house'..ehehehe..so aku nak ble...ehehe...

smiley said...

sofia tak minat rain....tp minat artis korea yg lain...hehe

regards,
Triplesmiley