Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 8, 2010

Posto for FLO & Laydee

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Sori geng
finally
the calendar goes to
laydee_n
almaklum ler first
come first serve
tapi kalu ada stock lagi aku kasi taw naaa


Seperti yg dijanjikan
mohon maaf yer pada
sis FLO
sbb lambat anto
99HTN nyer giftla


aku kasik lagi additional gift
rasakanlah nikmat pakai
mask ni mmg kulit leh jadi
selembut sutera
chewah...
mcm awek2 korean
hehe
kalu tak jadi cam awek korean
dapat jadi cam bro "RAIN"
pun jadila...he's the ambassador
of this product
for men kalu nak "kacak"
cam dia pun leh pakai produk ni
highly recommended

so today aku kasik settle
semua posto2

Psst: Harap u all sumer suker yer dgn hadiah yg tak seberapa ini...


13 comments:

Flo Alfera said...

wah thank u dear..tak sabar sudah ni hehehheheheh

atty's said...

beshnya sapa yg dapt diah tu..

babyfreaks@ratusiput said...

kemfunan aku nk dapat gambo rain..ehehe...takpe2...next time plak ko kasi aku...

kedaigambarkami said...

salam singgah..jom join contest menarik kat my blogshop, infantino toy, dan lain2 hadiah menarik utk dimenangi!

catlina
KedaiGambarKami
Johor Photographer

Ena Qalinsya said...

erk! aku nak adiah gak posh huhuhuhu

Dee said...

bestnya hadiah..

fikaryna said...

waa..bestnya..

Azmiezas said...

Ada apa ya..kat dalm kotak tu??..surprissse..(utg org tu ya!!!)

rasp said...

sebut pasal hadiah...
i gak yg lum post ur 'gift' tu...
sabar ek...
dah ada tapi kemalasan yg amat nak ke post opis tu.....
jom hand delivery jom hehehehe

NaNaJoe said...

wah siap ade mask skali ye??hehehhe....

NeenaAnuar said...

wah! kelasss ade additional gift lagi tu.. :))

~ ( LayDee_N ) ~ said...

yeay... thx a lot posh!! waaa....
waaa..... wahhh.. *ape la minah ni.. brg blom sampai lg... dah tsengih2.. brangan. ahahahahhaha... ntah aper2 laa... tp rasa mcm best jer...

SuRayA^i. said...

kotak tu besar semacam..mcm byk pulak adiah sis bg XD