Klik Jangan Tak Klik

Saturday, February 20, 2010

Tag from NEENA

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Kan dah kene
TAG
ada TAG lain yg dok tunggu
tapi aku hold dulu
bukan tak mo buat tp
kekadang dek sbbkan
bz...tu yg kadang2 "tergantung"
insyallah ada masa nanti aku buat naa

Meh layan TAG dari
NEENA
yer
Thanks dear sudi kasik Tag

1) Where is your cell phone?
Always with me...kalu ilang mau gelabah...my nyawa ni...kalu hp tertinggal mau aku balik p amik

2) Relationship?
Married & not available hehe....no kid yet..ari2 pun mau...yg ada si POPOSH yg ari2 dilayan cam baby hehe

3) Your hair?
Paling aku sayang & my asset too hehe...long & layer is my choice...short is NO NO

4)Work??
Kuliketif jer.....jadiler

5) Your sisters??
me ada 1 only my eldest sister aka kak long

6) Your dream??
Baby gak apa lagi rete yg paling berharga dlm dunia & akhirat kan...amin2 & jugak have my own business...letih keroje dgn org ni

7) Your favourite thing??
Anything related to beauty, food & vacation...name it...banyak nakk tak tertaip kan...cuma jgn citer pasal IT ...technologi mmg aku kerlaut sbb tu minat aku dgn Mr Y agak contra bab gini...tp as a wife yg setia kasih layan jelah hehe

8) Your Favourite drink??
Milk hantu susu nak HL Marigold mmg suker sgt.....mesti ada jer stok dlm fridge...dulu soya tp bila dgr kata soya can make u fat alamak aku control sikitlaaaa...

9) Your dream car??
Of coursela merc ke BMW ka....tp kalu dapat Audi pun jadilaaa...tp apakan daya tak berapa nak kaya mimpi jelah hehe......bersyukur janji ada keta hehe

10) Your shoes??
Aku ni apa brand pun okay janji cantik, comfortable & suit wt my leg yg tak berapa nak santek ni..tp paling tahan dgn kaki aku yg ganesss ni VINCCI laaa....ala mahal2 pun mende kita pijak2 kan...ELLE & hush puppies pun aku suka gak hehe..pompuan mana cukup dgn satu kan...

11) Your fears??
Takut kehilangan org yg paling aku syg...kalu boleh biarlah aku yg pergi dulu...

12) What do you want to be in 10 years??
Be a better person......mana taw aku sudah ada business sendiri kunun2 nyer...start pun tidak hehe...insyallah yg penting hidup bahagia

13) Who did you hang out with last weekend?
kan cuti panjang sempat gak aku p visit my mum, bawak MIL jenjalan and of course with Mr Y....I put them as priority and myself second sbb mereka nilah yg paling aku syg dunia & akhirat...without them I'm nothing...

14) What are you not good at??
Sewing...nak pegang mesin jahit pun takut....tp ada ati nak jadi "designer" tp jahit tgn aku okey...hehe

15) One of your wishlist items??
entah aku ni mcm2 pun mau....kalu aku nak sesuatu aku akan cuba dapat gak...lambat atau cepat belakang kira...hehe..aku males nak mention kang tak jadik aku gak yg sad

16) Where you grew up??
Anak jati key ell...tp bila org tanya aku suker cakap aku org PEROK...bangga keturunan mak ayah dari sana hehe

17) Last thing you did??
Aku tgh berblogginglaaa.....sambil makan sandwich & drink coffee...bess ooo

18) What are you wearing?
dress aku kan suker dresss lagipun weekendkan...

19) What aren't you wearing??
short skirt sbb dah tak selim lagi huhu

20) Your pet??
Of course la my beluv Mr Poposh....aku mmg pantang nampak kucing...suker jer...hehe...

21) Your computer??
Toshiba ....

22) Your life??
Syukur sgt dgn apa yg ada.....ingat ada org lebih susah dari kita....banyak komplen nanti hidup jadi susah

23) Missing??
Babylaa....dapat satu pun jadikler...

24) What are you thinking about right now?
my plan for this weekend...aku ni kan cam seksitary kena update intinery pada Mr Y...hehe...mana nak "berjongket" ni...woitt tak reti dok umh ker hehe

25) Your car??
Citroen

26) Your kitchen??
basic jer nak gak upgrade lagi ni ...kalu ada rezeki hehe

27) Your favourite colour??
Purple...purple & purple...takde color lain ke hehe

28) Last time you laughed??
Malam tadi sbb Mr Y kan suker nyakat aku....dia mana bley tngk bini dia monyok jer...hehe

29) Last time you cried??
Last sekali nangis tengok citer cina pasal anak anto mak dia gi umah org tua2...aku kalu bab2 family ni cepat jer nak nangis...leh nangis teresak2 tu

30) Love??
Universal & subjektif terpulang pada kita utk tafsirkan...tp apapun cinta ni mmg bess kadang2 happy terlampau kekadang sakitnyer tuhan jer yg tau....hehe..sendiri rasa baru bess...hehe

31) Who wants to share their ONE's? how about?
No komen..share apa ni hehe

Amik ko jenuh aku nak jawan TAG ni...amik masa gak aku nak habiskan TAG ni
bess oo TAG ni interesting hehe layan

Psst: Kalu korang nak jawab TAG ni jawabler....just for fun...aku tak koser nak TAG2 ni...aku kasik kat sumer yg sudi baca blog aku yg tak seberapa ni hehe






7 comments:

niesz said...

soklan2 favorite yg syok nk jwb tu kan..

NaNaJoe said...

rajinnye sis wat tag ni~~hehehe~~~

NeenaAnuar said...

Thanks darling coz sudi jawab my TAG! nanti I tag lagi yek! hahahaha.. :D

rasp said...

soklan cepumas....
i baca je lah ek, malas nak jawab hehehehe

SuRayA^i. said...

eheh, smoge dpt baby cpt2 XD

NUNU EERA said...

waiting 4 ur baby, sis..amin..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku suka purple...wah tiba2 kan..hehehehe