Klik Jangan Tak Klik

Sunday, February 21, 2010

Sesekali ku rasa teringin

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
(Walaupun Nuffnang la ni tak kuar sbb seronok beraya kot tp trafik tetap up)

wah mcm lirik lagu
"teringin"
by shimakan
lagu ni sekali skala
nak feeling2 bess gak dengarkan

tapi aku bukan nak feeling2
tapi aku tingin mau makan
maggie tp bukan
brand "maggie"
yer i tak suker u


I prefer maggie yg ini
dari indon kot...
sbb tengok duta dia
one of the famous band from indon
kalu tak silap
kumpulan
"padi" kot

sedap dong
mmg sedap giler
bg aku ler
maybe ada org lain tak suker
ikut anak tekak masing2 yer


Takat makan maggie mana cukup beb
mesti ada side dishes
aku pun apa lg goreng la
vege & chicken ball
siap ada tempe lagi


untuk dimakan dgn "mee sedap" ni
kuah dia pun sedap dihirup


Psst: sesekali leh ler layan selalu enggak bagus yer...aku makan ni kalu nafsu makan aku tak brp nak berselera...


25 comments:

mysarah said...

i love mee sedap ;)

huzaini said...

Emm nampak best lak..

NeenaAnuar said...

I pun suke layan maggie biler tiba mood tak tau nak makan apa.. hihi...

zulhilmi bdk blur said...

mmg ni mknan peberet..
hihi

Alida Ali said...

sedap ke teringin nak cuba...

~ h a n i m h u s i n ~ said...

nama pon mee sedap..haha..

tapi anem tetap setia dgn brand mamee..
lebih kenyal gitu..ngeh2

deqyalalink said...

alamak..so aku diva la nih sebab aku komen..haha...eh...makan maggi ke apa nih

aNIe said...

Posh..my feveret mee segera is maggi...heheheh...

Tulah nuffnang asyik tido je...geram tol..!!

NaNaJoe said...

wah!!cuti2 mkn megi ye??huhuhu~~

a-as said...

hehe macam I semalam pun tingin sangat nak makan maggi ayam. Dah dapat..fuhh lega. ;)

rizputra7 said...

itu ler...dah seminggu asyik kosong jer nuff nie...ingat raya2 nie dapat ler angpau hehehe

Mohd Nasri Md. Nasir said...

sodap loh..
bak skit..hehe

babyfreaks@ratusiput said...

skali skala layan meggi mmg soon...tp kalau megi sedap ni yg goreng punye tu mak ai masin bukan main..hehehe..naik blood presure aku...

noradzlina.kamdani said...

perggghhhh dh lam xpekene mee sedap...len kali arrr

Lady of Leisure said...

slalu dgr org kata mi sedap ni best tapi ngak penah try lagi... ada yg pedas tak?
aku ni kuat makan pedas skit hehe..

ABH said...

dulu aku suka gak mi ni...tp sejak dah try ibumie yg lagi sedap (bg aku arr) sbb dia takde rasa 'seasoning' or MSG yg ketara cam mi sedap....try la ye :)

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

klik mxis. chatbox kmoo full

BieyrA said...

adeh..ni sumee peminat mee..huhu..dap ke mee ni?

Rinna said...

Sama ler.. akan makan maggie..kalau tak de selera nak makan nasi..dan kalau malas nak masak maggie ler jawabnya.. :) Mee Sedap..penah laa makan tapi jarang sgt.. prefer brand Maggie.. Kari..

Mrs NarchotiQue said...

gue suke mkn mee grg sedap..
lg2 kunyah bende yg rangup tu hehe.

rasp said...

kkdg makan, nak nak time hujan kan...perggghhh layannnnnn

Dee said...

x penah try mi sedap..leh ar try lepas ni..

Softtouch [Hanim] said...

ssekali layan mee segera ni mmg layan sis..nak2 bila panas2 tu..sedap.....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sekali sekala layan maggie nie memang masyukkkkk....

ALoNa [CintamaniszLite] said...

Dulu penah beli mi segera jenama ni..tp anak2 tak suka lak..Jadi, tak beli dh pun..hehe
Entah camne ler tekak budak2 ni..ngee