Klik Jangan Tak Klik

Saturday, January 23, 2010

Milk Cleanser

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5


Saper pernah dgr jenama ni
mestilah ramai yg pernah dengar
kan

aku nikan cepat berubah bah bah
tingat my fav song
stacy "pakai buang"
la ni aku pakai ni pulok
yelah sbb muka aku ni jenis
suci dlm debu nak2 bila time bulan mengambang

Milk cleanser ni gunanyer
for deep cleanser yer
use before facial foam or gel cleanser
sbb kalu korang terus cuci jer muka camtu
tak berapa bersihkan

tak caya tngk lepas toner
mesti ada kesan kotoran
dekat facial cotton

nak2 yg suker make up cam aku
siap mascara la bagai...tp walaupun aku
kaki make up aku mmg tak guna foundation
aku prefer guna BB cream ajer
ni story lain kali lah yer
Aku pun masih mencari2 yg suitable
for my skin

as a make up remover pun bagus taw

Psst: U all pakai apa sharelaa...tapi aku masih mencari the best...

10 comments:

Lady of Leisure said...

i pencuci pakai biotherm so far so good... make up remover i lap ngan wet tissue yg org dokpakai untuk bontot baby tu jer ekeke..

Ashikin said...

posh, i pkai biotherm. memula pkai skII. tp kulit i jd oily even bertambah2 oily. so i tros tukar biotherm. so far ok la. tp ni pon tgk dah start mcm x mkn saman. so dah kene start pencarian baru la ni..

NaNaJoe said...

sis...i pakai tia amelia..dr berjerawat bagai dulu da hilang da..huhu~~ I ada jual gak...hehehe~~kalo nk beli bleh la rojer2 k..

f is fikah said...

kalo oily skin ptot pakai ape yang sesuai ek sis??
ingat nak try jenama simple..
agak2 ok tak??

iNa said...

buat masa ni ina guna nivea je...
scrub plak gune st ives.... :)

♥♥relyza♥♥ said...

sis...
b4 pakai sk2...now pakai clinique. nak kembali ke sk2 semula sbb essence ia amat besh!

NeenaAnuar said...

oh! leh try lar nanti! thanks beb!

Mimy Hamid said...

aku serasi ngan SAFI RANIA GOLD..nampak perbezaan..ceh wahhh bak kata iklan tu.."USIA..NAPA PERLU BERAHSIA"...huuh

atty's said...

kty lak ..dr dulu mmg pakai safi je..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bagus nyek.....nanti aku leh try la..tapi skrang aku sangat malas nak menatarias muka aku..huhuhu maybe sbb pembawakkan kot...