Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 13, 2010

Hello Kitty

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5

Tergedik2 gak nakkan sandal
nak pakai
dlm rumah tapi taknak yg lain
nak yg ala2 katun jer
last jumpe
"Hello Kitty"
tetiba terbekenanlak


Kiutkan mengalahkan budak2
ala apa salahnyer terasa
zaman kembali remaja
week jgn termuntah yer
suka sgt tengok si "Nasha Aziz" kat dlm
drama astro dok berjalan pakai sandal
cam ala2 katun ni
tapi dia ada banyak koleksi
comei lak aku tngk
abaikan kaki aku yg tak lawa tu yer


Tapi yg ni "my real kitty" yg tetap menjadi pujaan hati ku
lagi cute dari "hello Kitty"
"Hello POPOSH"


Baiknyer landing
kalu tak perasan ingat lapik kaki
hehe

Psst: Hari ni tuanyer blog tak enterprem yang ada Mr Poposh saja..kang ada yg muak lak hehe

15 comments:

NaNaJoe said...

chomey nye!!awat beli 1 jew??beli 2 bg sy sis...hehehe~~

Mia-Ina said...

mia pun nk pi borong 1 kasut mcm2...sbb x thn sejuk kat umah

NeenaAnuar said...

hehe.. memang chumel sliper hello kitty tu.. and poposhh sgtt gebuzzz.. oh I gerammss ok! :D

iNa said...

alahai kiutnye..hehehe... :P ...

Mimy Hamid said...

dah tuannya giler kucing kasut pun kitty gak le

Softtouch [Hanim] said...

comelnya hello kitty tu..he he he

haahlah poposh baring mcm tu mcm alas kaki..comel..lebar bdnnyer...

atty's said...

comeynya nak gak ..

poposh .kan main lagi hah..

makdara terdiva said...

santekkkkk bangat..nak pg cari gak lerr..[dengki] muahahaha..

Dee said...

comelnya sandal tu..kalo pakai kt opis..mau ada yg gelakkan..hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

besar btoi la mr poposh ko tue beb..kalu xperasan memang dah ku ingat lapik kaki..hehehhe

jebat_durhaka said...

terbongkang poposh ko tu ek posh...dapat buat kesat kaki bagus tu wakakakakka

Lady of Leisure said...

haha sangat comel poposh duduk camtu.. siap keluarkan kaki.. baik punya landing tuh... geram tgk poposh ni mcm bantal..

SuRayA^i. said...

haha, kucing tu kalo jdik bntal peluk best gk tu =D

Rinna said...

Cutenya.. nie mesti tgk citer Kasih Tercipta yang Nasha dok pakai seliper nie dalam rumah kan.. cute je kan.. :)

ikiqzana said...

teringin nk pki sandal hello kitty tu.. mmg cantik dn cute..