Klik Jangan Tak Klik

Thursday, January 14, 2010

Old Dogs

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
kalu iklan tu asik tido jer
korang clear "cookies"
pastu refresh or tekan F5


Jgn tak taw dah lama tak gi dating tngk wayang ni
orang dok sibuk tngk AVATAR
Aku dok sibuk tngk "Old Dogs"
lagipun aku prefer tngk citer komedi
nak2 gandingan hero legend ni

Sinopsis

Two best friends one unlucky, inlove & divorcee (Robin Williams) and the other a fun-loving bachelor (John Travolta) .have their lives turned upside down when they're unexpectedly charged with the care of six-year-old twins while on the verge of the biggest business deal of their lives. The not-so-kid-savvy bachelors stumble in their efforts to take care of the twins (budak perempuan yg comel tu anak John Travolta), leading to one debacle after another, and perhaps to a new-found understanding of what's really important in life.

Kat hollywood ni makin tua makin laku
kalu kat malaysia
camno tu???

Citer ni bagus utk family mmg sakitla otot muka
lepas tngk citer ni
takdeler kata bess giler
tapi kasi release tension
banyak action
that can make u laugh & laugh
whatever pun kita buat dlm dunia
ni family is very important


Ini adalah wajib
bess oo citer "old dogs" ni
kelakar giler
for me laa
org lain aku tak tau


Masa ni mmg kelakar beria sgt nak amik gambo
ingatkan papan rupenyer board ajer nasib baik tak jatuh
tapi aku tetap control ayu
buat muka bodo jer
walaupun ramai org kat situ


Amacam leh jadi geng "chipmunk"
takde ker jual patung depa ni
mau aku beli comel sgt ni
gebu mcm Mr Poposh


Kacak tak boypren I...
dah ler kacak berbulu lebat lak tu
hehe
jgn mara yer Mr Y
hehe



Psst: Lepas ni nak tngk "chipmunk" lak laaa..hehe...takpun citer "tooth fairy" ada the rock i like

20 comments:

¶A.K.I¶ said...

huhuh..
tgk teaser old dogs mse tgk wayang alvin n da chipmunk..
tgk teaser pn da tergelak2..
kejong pp.. lagi kn klu tgk mvie nye! huhuhu

Lady of Leisure said...

posh... hamboi pi tgk wayang ko ek...
kalau bawak poposh pi tgk chipmunk tu mesti dia suka kan.. hehe..
kalau lah aku leh bawak arri n molly pi sre aku bawak depa pi tgk chipmunks...

zarin said...

memang tunggu sgt nk tengok old dog ni tk sempat2 lg :(

Azmiezas said...

syoknya dapat tgk wayang..

ikiqzana said...

aku pun lama dh x g negok wayang last citer 2012... best ye citer old dogs bole g negok bwk bdk2.. mesti dorang suker.

rasp said...

bestnya dpt gi tgk wayang...
tgk teaser old dogs tu mmg best...
kena masuk list dvd nie, nak layan gak aaaa...

Delimasari said...

udah pegi yerkkk,,,,

NeenaAnuar said...

Oohhh.. I loikeee John Travolta! herooo tua yg verrryy da vasss gitu... :))

nak gie tengok lar jugak nanti! pasti kejang perotnyer nie.. huhuhu..

makdara terdiva said...

nak tengok gakkkk..tp x tau..avatar @ old dogs..huhuhu..

Rinna said...

Bestnya jalan2 tgk wayang.. :)

Mimy Hamid said...

napa ramai org tgk old dogs?? best sgt ke weh...

Sharinginfoz said...

dah click ur dell.. jom le datang sini....

Perlu ke Telefon Mahal????

Kesian Danish Batuk

Flo Alfera said...

Aku pun baru tgk Avatar.kira ok juga la ceta dia...ehhhh u ni ada chinese blood ker? coz u ada chinese look la:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama dah xdating tengok2 wayang nie..huhuhuhu bestnya kan dapat dating tengok wayang..

atty's said...

lom ade masa lagi nak nengoknya .,

Dee said...

wah..sy smpi skrg xde masa nk gi tgk wayang..huhuhu..

SuRayA^i. said...

ala2, chipmunk tu, tringat plk kt theodore yg montel comel tu~~

Mia-Ina said...

kak posh...selagi leh tgk,ada ruang..selamat menonton wayang ye..

rash said...

last movie rash tgk avatar & sherlock holmes =) old dogs xg tgk lg..

iNa said...

mcm best je cite ni..leh la g tgk... :)
lg satu cite tooth fairy pon mcm best je..hehe..