Klik Jangan Tak Klik

Thursday, October 8, 2009

Berehat Sebentar

Yessa boss gue enggak ada..best2...wa suker...kalu dia nak tido terus kat BTS pun k gak...haha..jaatnyer aku..yeye...tanduk kuar jab ...tapi keje jalan aiik...amik ko sgl mak nenek aku bukak....tapi pandai2 ler cover line...jgn kasik tau boss aku tau...hihi

Nilah "dinner" smlm..hamik ko....dah lama pengena rendang & ketupat dah naik muak aku...tapi nasi tu kami share ler...mlm mana leh makan bnyk2...tapi teruk la jugak aku exercise turun naik tangga nak burn back the calori...tak cukup dgn itu aku lari2 satu rumah bley...sampai POPOSH pun naik pening..giler apa pompuan ni...hehe

Dengar khabar kat tempat baru nanti ada CCTV...maybe hancuslah harapan aku utk hapdet blog...tapi aku tetap akan carik jalan nak gedik update gak..tak kire...mmg aku tak kuar lunch or pagi2 sebelum subuh aku dah sampai...janji bukan opis hour...tempat baru mana leh tunjuk tanduk lagi...kene be a good girl...girl lagik ker...hehe


Release tension jab...ari2 meeting...aduiii tak habis2....berpuluh kali aku menguap....dlm ati biler nak habis meeting ni oii...kusyuk betul diaorg ni paham ker????

Epal tu sebenarnyer bahan "diet" aku la ni..yelah lepas raya tekak ni sedap jer...kalu tak kontrol mau ketembunan berlaku...takut aku...huhu

Jadi "poposh" lagi besss ...tak yah nak pikir apa...makan tido2...tu jeler keje jer...ikut time mesti mau meow2 mintak makan..yg best nyer pagi tadi dok gedix kejar aku nak makan..amik ko..tak sempat lompat atas katil terus terjelepok kat kat tepi katil..mata aku tgh mengantuk lagi...pukul 4am...tak koser aku nak kasik makan...sian dia...sambung tido lagi sedap...

Psst: Saper ada jamu "KUAT" aku ni asik letih jer semenjak dua menjak ni...hehe


21 comments:

ikiqzana said...

ko try makan jamu mak dara.. mmg bdn x letih..

ni pun aku nyer dh abis.. nk order lg..

takutkan badan naik.. bila la aku nak mula puasa... hehehe..

abang besi said...

SEDAPNYE!!!!!!HAHAHHAHAA/......jamu kuat?!kah kah kah!!minum power roots arr!hehehe...

ai said...

meh makan bidadari..! :P

POSH76 said...

Ikiqzana~dulu ada makan tak larat nak membancuh bagai..pastu tinggal gitu ajer..huhu

patutlah u nampak cun sentiasa..JMD rahsianyer...hehe

I pun tak poser lagi..huhu

POSH76 said...

abangbesi~POWER ROOT tu tak power auta jer lebey...huhu

MAU JADI JUTAWAN...hehe

POSH76 said...

ai~ni pun dah terai gak tp entahlah cam takde jodoh jer...hehe

@--- Sueanne ----@ said...

sis..
g la exercise kat tasik biru tue..
boleh jamu mate skali..hihihi

Dee said...

tmpt dee pun nk pasang cctv..tp sbb ada kecurian..

Azmiezas said...

Letih ada makna kot???..Cuba gi check..???..he..he..

Rinna said...

Sodapnya..dinner ko semalam..selera tgknya..

Kalau tak nak makan jamu ambik je laa multi-vitamin..pun boleh..

sis_nita said...

haha!

alaaa.. CCTV tu kan..

meh kita tulun GODAMKAN..

huhuhu!

Mimy Hamid said...

ko dah slim mlim pn nk kurus gak ke?? haiyoo mak ni ha bagai di pam

POSH76 said...

Sueanne~buleh tapi tak leh bawak Mr Y...kang tak jadi cucik mata...hehe

POSH76 said...

Dee~Depa pasang bukan pasal kecurian tapi nak check staff ler tu...huhu

POSH76 said...

Azmiezas~ aiik lain macam jer..kalu masin mulut sis...harus buat kenduri ni...hehe

POSH76 said...

Rinna~mmg sedap..nak2 ikan tu..hehe

tulah pasal tapi tak tau mana brand yang bagus...harus meneraini...kekadang jamu ni panaslaakan...

POSH76 said...

Sisnita~tulun ajar saya camana nak GODAMkan....hehe

POSH76 said...

MimyHamid~ beb hang camtu pun lawa...aku kalu tembun huduhnyer...cam heroin tamil..huhu

sah90 said...

Diet makan epal je?
cukup ke?
:)
Siap ada cctv..
Takpe, ambik kain tutup kepala kamera cctv tu..
Biar gelap xnampak pape..
Senang keja update blog.Ha3

abang besi said...

hahahaha...wek3....=)

Kaseh said...

epal merah ko makan tuh kans..mmg sedap..esp washington epal kan.. ermm mulala aku tiba2 terigin nihh..