Klik Jangan Tak Klik

Saturday, July 21, 2012

Salam Ramadan 2012/1433H & Subway Ramadan Meal @ RM9.90



Salam korang semua...dikesempatan hari pertama kita berpuasa aku nak ucapkan
Selamat Berpuasa
dan semoga ibadah kita semua dipermudahkan
dan mendapat keberkatan amin

Alhamdullilah dapat juga melaksanakan ibadah puasa untuk 
hari yg pertama...almaklumla untuk wanita jer yer
mungkin ada yg terpaksa untuk tidak berpuasa
atas sbb yg dibenarkan

Dah lama rasanya aku tak hapdate blog ni
rasa nak tutup sayang pulak....yelah last week mcm2 hal jadi
dgn Mr Poposh tak sihat sampai kena admitted
sedeh dan tragis tul...nanti kalau aku rasa nak story...aku share dgn korang yer
 
Nak share idea untuk berbuka 
kot2 dah bosan tak tau nak makan apa
 

Subway Special Promotion
Ramadhan meal @ only RM9.90
@ all Subway Outlets
From 21st July 2012 – 18th August 2012
Subway ramadhan meal includes a regular 6-inch SUBWAY sandwich
(Chicken Slice, Italian B.M.T. or Chicken Teriyaki)
with a crunchy cookie and a nice 16oz cool drink

Terms and Conditions
 
1. Offer valid from 21st July to 18th Aug 2012
2. Not good with "Sub of the Day" or any other offers and discounts
3. Add-ons are chargeable
4. Valid at all Subway Restaurants in Malaysia 
 
Selamat menjalani ibadah puasa......kalau boleh makan tu jgn melampau mcm setahun dah tak makan
dan yg paling penting jgn membazir
beli cukup2 jer...sbb sepatutnyer 
bulan Ramadan nila masa untuk kita berjimat
aku makan ni tak berapa sangat sibuk dok usha baju raya
jgn lepas raya badan naik sudah ...melepas nak pakai baju designer hehe
 
Psst: 1st day puasa alhamdulillah segar jer...lepas bangun sahur tak rasa nak tidur balik...terus solat subuh and pi kerje...ciankan kena keje ari Sabtu...



13 comments:

Azian Elias said...

Ramadan Mubarak..

cha said...

Selamat berpuasa sis. Knp smpai nk tutup blog ni. Anything happened ke? Take care ye.

JMR said...

selamat berpuasa..1st day bpuasa kena keje, kira ok la tu kan, kalu 1st day lagi haru..heheh

pena rozie said...

suka masak sendiri di bulan ramadan ni...

ieda said...

alor ciann nye poposh .. alhamdulillah dia dah ok ..

adoiyaiii di ktn x der nie beb .. eii geram ! ;)

salam 1 ramadhan juga buat mu beb ;)

Reena said...

Selamat berpuasa Posh :) Semoga semuanya ok ye :)

Take care!

ratu siput said...

mr poposh admitted.siannya.nanti sharelah cerita kalau ko dah ok.windu kat mr poposh.

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

lieyalatif said...

eh manarik ni sis...mmg harger berpatutan tuh...ye laa mcm kite tau subway ni pun leh tahan mahal....

lepas ni leh pergi ....ye laa kalo buke makan nasi selalu pun boring gak...

NUNU EERA said...

selamat bpuasa sis.. ;)

cik nadeeya said...

sslm ramdhan jgk..puasa bgi penuh yee hehe,...saja ronda2 kalau ada masa ronda la plk kt blog i ye thx http://kakiblogger.mygeng.org/#s01

norhidana said...

selamat berpuasa utk akak n family... naper ngn mr poposh tu kak... mintak2 sume neyr ok je

atty's said...

salam ramadhan utk posh ya..
kty ramadhan disambut mcm tahun2 sebelumnya..selalunya masak je sendiri..jrg ke param..leh kira..ada le 2 kali je..kot .