Klik Jangan Tak Klik

Thursday, March 25, 2010

Bukan Top Host

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang
(ooo nuffnang bangunla kau)


Walaupun aku berangan nak masuk
(macam ler aku ada apply hehe)
TOP HOST TV3 2010
tapi aku bangga sbb dpt award dari
Butterfly Purple
(kalu cakap omputeh kalu cakap melayu korang p ler blog dia)

tapi sambil menyelam sambil minum ayak ler
aku mau citer sikit pasal Top Host ni
mula2 aku ingat cam tak bess sbb tengok contestant dia mcm "berlagak"
nak2 yg pompuan nama "Nabihah" sori yer kalu ada yg minat kat dia
tp aku dpt tengok sikit jer mlm tadi
time elimination

mmg bessla
sbb bagus utk saper yg keje ala2 corporate aka keparat ni

tapi bnyk2 contestant
aku suker dgn
Fadhil Mohd Isa
walaupun muka dia idakler sekacak cam
brad pitt ke...cam anuar zain ke
tapi dia ada style & karisma

yg bagusnya Top Host ni ala2 "The Apprentice"
(yg ni pun aku giler tngk gak)
bagi saper2 yg dah bertaun2 involve dgn dunia
korporat nitau la
lagi ko kejam lagi ko naik
& bertahan...

so sedikit sebanyak membantu dlm
kehidupan kita how to handle a situation
so pandai2 la bawak diri

klah back to award
aku mmg teruja sgt dpt award ni

Top Blogger 2010!!

Ok, basically this is what the regulations are:

# Thank & link the person that gave you the award
Thanks sgt kat Butterfly Purple aka Ramaungu sudi kasik award yg sungguh
berprestij ni...suka sgt hehe
# Pass this award onto 12 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
actually sumer blogger mmg mantop tp dah suruh pilih
here is my choice
korang mmg bess

The 12 top bloggers are:

1. NeenaAnuar
2. Sis Rasp
3. Dee
4. Mimilicious
5. Aireen aka Eryn
6. Azmiezas
7. LadyofLeisure
8. Purplelicious
9. Y@n@m!b
10. Nanajoe
11. Laydee N
12. NunuEera


Dapat award TOP BLOGGER pun jadi lah
bila lagi nak syiok sendirik
kalu bukan kat blog sendirik
hehe

Psst:Korang tak tepek siap korang hahaha nanti ada masa aku buat lawatan rasmi




25 comments:

sasha* said...

tpo host yg dulu pengacara majalah 3 tu kn menang?

TiTin said...

semlm, 1st time i tgk TOP HOST niii..agak best cite nii..tkt tgk muka Ally yg super serius...lepas ni, nk follow gak cite niii...i pun tak suka ngan si Nabihah tuuu....

anyway, congrats dpt award tuu..

NeenaAnuar said...

babe!! this time you punyer train lagik cepat dari I... hihihi... tapi yet I still wanna give you this award keh! muaahhsss!!!

syok sendiri kat blog tu adelah wajib! hehehe.. I loikkee!! nice pic! ;D

atty's said...

tak penah tgk citer..nie.

Lady of Leisure said...

hi posh... terharunya bila ada terselit nama aku jugak di situ ekekeke... isk ko ni saje jer tayang rambut cantik ni kan... aku tengah tensen ni baru tukar shampoo, jadik keras macam penyapu tatau lah kenapa...
btw, tengkiu for the award yeah nanti aku amik..
:D

rasp said...

punya lah leka dok baca pasal reality show tetiba tergamam nampak nama i tercalon hahahahaha...
tq tq tq...i loike banget...

y@n@ M!B said...

wow sy pn dapt award aa..thanks sis..it's an honored! ^_^

NUNU EERA said...

jap2.. award kitorg yg mna ni sis??
gmbr yg 2nd ke gmbr yg laz ni?? huhu..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

lama dah x de apperentice kan.

NaNaJoe said...

wah...ade name sy dctu..hehehe...thanx sis..i x tgok la top host...huhuhu~~ xde kesempatan~~

kakngah said...

bagus la c sri sharinie tu terkeluar.
emo.
tp.. memula mmg ingt nabiha yg terkeluar..

sueanne said...

tak pernah layan citer tue sis..

congrates to sis..hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku xtengok pun beb TOP HOST tue..ehehhehe beb tengkiu lalink i lap u lah..sebab sudi kasi aku awards nie..see xyah jadi artis pun leh dapat award kan..hehehhe

ira_kecik said...

ira tak pernah pon tgk top host nie...

Azmiezas said...

Akak tak penah tengok pun top host ni, malas nak tgk pengacara dia..penat la..balik2 muka dia,..tak de org lain ke??..

psst:..akak pun dah bagi awak award yg sama,..btw..tq ya..ingat kat akak..muahsss..

Ms AiReEn MoHd said...

thanks babe...mwaksss aku rangkum kan semua blogger y bg aku award ni nanti....musim kan babe..bg award ngan tag ni...hehehe terbaikkk

Mimy Hamid said...

byk nya tag aku dpaat..takpe nnati aku buat minggu tag...thanks....beb mak tak tgk top host la hihi

Delimasari said...

xpernak tgk lg.. mggu depan
nak tengok leee

Delimasari said...

tahniah kpd top blogger
bestnye........

+akufobia+ said...

takde masa la nak tengok.haha.

Dee said...

erk..abislah aku..aku plg malas nk tepek award kt blog..tp aku amik tau..thx posh..

NaNaJoe said...

adeh...jalan2 nye slalu....tp x ambik2 gak award ni...hadui~~

abrahyn said...

aku pun tak suka nabiha tu...full of attitude!!!

ALoNa Cintamaniszlite said...

wah posh!!
artis kat m'sia pun 4hb april ni baru nak dpt anugerah bintang popular..tp hang..dpt dpt dulu!!! hoho..
caiyok..caiyokk

Fadhil bin Mohamad Isa said...

terharunya, terima kasih kerana menyokong saya :)