Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 24, 2012

Radzuan Radziwill ThePoplook Baju Raya!!!!

Bulan puasa ni aku cool down sikit...tak mo citer pasal makan...meh citer pasal baju raya ... 

Belum habis lagi demam baju raya rekaan designer terkenal Rizalman
http://posh76.blogspot.com/2012/07/koleksi-baju-raya-rizalman-boleh-dibeli.html

La ni Poplook pun nak keluarkan 
rekaan baju raya dari 
Radzuan Radziwill
 Meletopkan!!!
Antara rekaan jubah yg aku berkenan sgt
Pink kaler santek tu

kain pun dari material yg not bad...berbaloila kan RM179 jer
koleksi terhad...siapa cepat dia dapat

kalu berkenan check it out
http://thepoplook.com/45-whats-new

Psst: Sakit dada aku tengok sekejap jer "Out Of Stock" sedeh!!

19 comments:

mama tisya said...

rmi artis pki dress dr poplook..skarang ada designer plak sure cpt out of stock

mamyharraz said...

alaaa tak muat :(
mmg cantik2 baju kt pooplook ni geram!

ieda said...

menarik ... tapi sayang dia buat x banyak .. sbb tuu cepat je out of stock huhuhu

SyaNa said...

santek
harga pn santek
tp ok la air tgn designer hebat kan

Rinna said...

Cantik jugak yer.. kira berbaloi laa ngan harganyaa.. :)

haz said...

lawa laa~~ >.< poplook memg cpt je sold out kan.. huhu

DaZzlingLilLy said...

tadi i tgk awal2 lagi mmg bnyk stock..skali tgk sekali lg mmg dah sold out..laris betul

YanaMIB said...

mcm sonok je soping bj kt poplook ni..kwn sy pn mcm dh addict sbb ada sale..ngee

Rasp said...

tengah hot di pasaran...
tu yg cepat jer 'out of stock'...

cha said...

Amboi lawa lawa sume. Smlm pg tesco tp mcm malas nk beli. Confirm ramai pakai sama plak kang satu ofis bila time buat majlis aidilfitri huhu

norhidana said...

alalal... cantiknyer jubah tu kak... lg2 kaler pink tuh... harga mmg sgt reasonable

Dee said...

alamak..dah terlepaslah dee ni..this week bz sket..tak sempat tgk poplook..huhu..

ALoNa CintamaniszLite said...

Dh tgk koleksi yg kat Tesco tu..tp tak beli pun lah, hehe...
Tak reti nk beli baju kurung moden atau baju kurung biasa yg ready made..akak ni dh laa renek, badan montok, ngee

Ann said...

Hi,
Tumpang iya.. sy ada baju rizalman design black lace dress size L. en suami terslh bli size..huhu. berminat?
Email myeongdongsha@yahoo.com
best price! :)

TQ :)

Neeza.Areef said...

agaknya klu i yg pakai mau seret sapu lantai..heheh..

Delimasari said...

cantik dress tu

cik nurul said...

dah addict jugak dgn poplook.. tp lebih suka maxi dr chiffon sekarang ni. Yg RR ni kurang berkenan sb lengan baju dia tu. Kaler dan harga OK.

Reena Onn said...

Meletop pada gambar je Posh, bila tengok real-real. Huhuhu... sedey :(

Mimy Hamid said...

lawa nice..tp kaftan la pulak tak mo ar last year dah kaftan