Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 9, 2012

Riding Trip ~ Menyinggah Jer Kejenyer!!!!

Rabu mmg tanpa kata2 
tapi nak story sikit2 jer 
layankan jerlaaaa!!!
 

Ride diteruskan selepas 
terus ke Air Terjun Ulu Langat ..Dam Semenyih
(nama tempat air terjun ni...entah dah lupa bley )
menghirup udara segar
tak mandi pun.....
 
Pastu shoot berhenti lak kat A and W kasi rehat
jab sambil minum float
makan mmg tak lalu
ride ni bagus tawww....kalu nak kuruihkan badan...
nafsu makan 
adalah sgt kurang!!
 
Last berhenti...kat gerai mana tah ...
menikmati ais krim soda
 
Aku yg betul2 dah kepenatan...tumpang tido jab kat gerai 
acik jual goreng pisang.... mmg challenginglaaaa
dgn panas...terbako kulit.....rosak kulit dan rambut I tawwww!!!
tapi demi menemankan hobi Mr Y tercenta kuturutkan jua...
(ayat tak blh blahhhh!!!)
 
Finally happy sampai gak
Check in kat ner yer...cerrrr tekaaa!!
nak check in pun mcm dugaan...
tengok jerlah expression muka...cam nak hangen pun ada...budak harap muka jer...
buat keje kelam kelibut
 tu dah berapa kali kena sound..kelam
kata 5 ker 6 star!!!

Psst: Nanti next entry story yer...nak kasi tau yer....smlm dgn jayanya complete 20min JM lega......sekarang ni nak jaga badan tak leh diet2 ...tak brp nak jalan..kena workout gak!!!!



27 comments:

*SiRibenMerah said...

hati hati naik moto.. I serammmm~

el said...

npk posh tired sgt...
tp tgk posh kurus betul
ni betul2 diet n workout hehehe

atty's said...

check in kat mana tu posh??

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

i like y0ur hair darling =)

rATu kEBaYA said...

Dah lama jugak tak naik motor ni.. lepas kawen terus stop.. motor pun dah jual.. huhui

~~zana@pb~~ said...

Mesti air terjun sungai congkak, ulu langat. Ataupun Gabai Sg Tekala. Walau tak seronok bermotor, sekali sekala ok la Posh....jd muda.

ieda said...

A&W float x menahan beb .. dahaga den tgk huhuhu

Rinna said...

riding mmg menyeronokkan.. tapi tu ler..kalau dah lama sgt..mmg penat.. Saya yg hari2 naik moto pergi keje dan balik pun tau penat walaupun membonceng dibelakang..

Ahmad Saufe said...

wooo sis, air torojun sg congkak kott ..haha nice nice..enjoy sakan !

norhidana said...

seronoknyer kak hobi mr Y nih... dpt riding sana sini ngn moto bsr.... sian tgk muke akak masa nk check in hotel... lbh kesian dr tgk akak tertidur tu...

anie said...

seronok dapat ke air terjun

adarnadzmie said...

riding sampai pengsan tidor yer...:)tingin float tuh...tp kena tggu dulu...hehe

amranaiman said...

huhuwa. rider tuuu!!

JMR said...

selalu ride leh kuruih eh..nk kena try nih//kihkih

Hanif said...

ganas..ganas..naik moto jalan-jalan..bestnya....

Support me by daily voting me for blogger of the year

Reena said...

U nampak ranggilah Posh bila pakai jaket kulit :) Have a full rest. Nampak u penat betul.

Neeza.Areef said...

mmg penat kan posh..i br try yg dekat pn dah rasa penatnya klu jauh ni lagi lahh

Delimasari said...

adventure

ct rahani said...

walaupun penat tp sonokkan sis.. tingin nak naik motor beso gak... hehe..

syanasaid said...

bestnye la jalan2 naik motor gini
aku gayat
hahaa tak pun mau tertido kt blkg

pssttt huhu teringin float A&W tu

Fariz Reza said...

Assalamualaikum.....FR datang sini dari empayar yang jauh semata-mata mahu menjemput saudara/saudari
dalam segmen: Segmen: 50 ++ Blogger in Blogwalking list [Begin 10 May ]
harap tuan blog dapat hadirkan diri dan dalam masa yang sama
dapat buat rakan dan readers (^_^)

Salam selamat dari FR , assalamualaikum and enjoy ur day

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/segmen-50-blogger-in-blogwalking-list.html

obat asam urat herbal said...

you are so beatyfukll ... :)

Dee said...

gi thistle pd ke? hehehe..

air terjun sg tekala ke tu?

mamaNoriz said...

apa rasanya riding tu?
msti syok giler kan!

i teringin sgt naik moto beso tu, tpi hubby ada motor cabuk je...huwaaa

budak tu baru start praktikal kot...hahahah

YanaMIB said...

cantik aa hotel tu..ada tenet tu yg best! =)

Mimy Hamid said...

apa adahal penat tp best kan..syok nya naik moto

Softtouch [Hanim] said...

bestnya naikmotor..romantik gitu sis..feeling2 mcm cerita sembilu..ke maria mariana ke tragedi oktober..yg pnting crita yusof haslam kan selalu ada motor besar tu..heeeee