Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, April 4, 2012

WW~I'm The Winner!!!!!

Ada brani!!!
skills ...
style...
teknik...
o
who's the
winner
Semestinya bukan
Mr Y hehehe

Psst: Korang layan jerlaaa...tak dapat nak blogwalking...coz ada meeting kat luar...huhu

23 comments:

Neeza.Areef said...

gaya msti lebih! :D

ieda said...

ahahhaha bukan main layieeeeeeeeeee !

Noor said...

wah..terernyer main..dah lama sy pencen main benda ni..huhu..

rasp said...

gaya...mutu...keunggulan....
mmg u look very the professional lah sis...

lieyalatif said...

hamboi posh! mcm pro ko nak sodok bola tu...cayalah...style mesti ade kaaaaannnnn he he he

el said...

amboi tu dia pki dress main pool sgt2 cool..hehehehe x brani lah nak celen posh...nk pgg kayu pool pun x pndai..hehehe

cha said...

Amboi sis. Gaya tu mesti lebih ye hehe

Puan NuNu.. ;) said...

gaya da mmg mcm pro da sis.. ;)

adarnadzmie said...

ada gaya tu..hehe..;)

*SiRibenMerah said...

fuhyooo... tak berani la sis.. i tak reti main neh..

gnesop.com said...

wah.. hebat..
boleh lawan nih.. hehehe

syanasaid said...

lama aku tak main pool
dulu2 suke gak layan syarul main
tp gaya jek la..kalo masuk pn sbb nasib je kot
hahhaaa

syanasaid said...

lama aku tak main pool
dulu2 suke gak layan syarul main
tp gaya jek la..kalo masuk pn sbb nasib je kot
hahhaaa

norhidana said...

mmg betul ke akak teror ni heheheh.....

m.u.l.a.n said...

waahh.. mesti terer main ni..

Rinna said...

Wahh.. sambil main pool pun sempat posing2 gitu.. :)

Mimy Hamid said...

woww tak sangka aku ko pandai main pool..cayalah

Cho Zila said...

gaya mesti der... come on..

mama pipie said...

wuyoo.. bestnye. mama main game kt henpon aje pool ni hihi

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Softtouch [Hanim] said...

girl power!

Reena said...

Alahai... i dah lama tak main pool ni. Rindu pulak :)

Reena said...

Alahai... i dah lama tak main pool ni. Rindu pulak :)