Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 3, 2012

Kalau Nak Tido Luar Pun Boleh Yer!!


Kalu ada sesiapa yg suker adventure...tak mo dok hotel 
boleh jer tido kat luar
tempat ni jalan kaki jer dari hotel....
ikut belakang resort n jer
macam2 aktiviti disediakan
 
Mr Y suker sgt tempat2 cam gini
siap nak rekomen dgn
 geng bikers dia
Selesa dan bersih yer tempat ni
siap ada surau lagi
Sesuai utk aktiviti perkhemahan
aku tabik springlaa yg bawak baby datang sini
kalau datang dgn family pastu buat barbeque mmg happening
mmg enjoy siap masak2 dan makan2
 
Kalu nak sewa bot
pun bley!!!
(model tu wajib ada dimana mana haha)
 
belum last lagi...adalagi aktiviti..meriah kalu dok kat sini
mmg tak boring macam2 ada
cuma aku pantang tengok laut
 mmg eksited nak mandi
aku ni mmg antu laut
tapi Mr Y tak kasi
dia kata air tak bersih...huhu
dia tau kulit aku ni manja sikit...kang mulala
gatai2 huhu 

Psst: Kempunan nak mandi laut...suka air masin bagus utk kulit...tp kalu airnya kotor camno

17 comments:

ratusiput said...

kat mana ni beb...

Neeza.Areef said...

kang blk dpt gatal2 lg stresss..bek acah2 main air je

atty's said...

kalau air kotor. nanti abis naik ruam satu badan.

ALoNa CintamaniszLite said...

utk perkhemahan ler kawasan ni ye??...

Kalo ada toilet, bilik mandi, surau..ok laa tu, kan..

norhidana said...

hehehe... pantai skrg airnyer tak bersih cam dolu2 kn... bkn pe kalu gatai2 kang mr Y gk yg susah

Spudin said...

untung la buat camp fire..hahaa

rasp said...

iye lah kalo tak bersih lebih baik jgn berendam...
i plak tak suka sgt laut...
prefer sungai...

Rinna said...

Kalau dah alergik air laut baik tak payah..kang tak pasal2 Mr Y gak yg susah.. hehehe..

Tapi sesekali mandi laut best gak kan.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

xsuka mandi laut....ntah la xtau kenapa..tapi kalu air terjun ok...

ieda said...

ada perkhemahan layie .. sure happening tmpt nie beb ..

den lak x suke mandi air laut .. takuttttttttttttt huhuh

lily lotus said...

haiyooo kalau air kotor mmg potong stimlah

Mimy Hamid said...

baju ko cantikkk..tu je aku komen sbbsuka

Reena said...

Tak sangka u suka mandi laut eh Posh? I suka tengok laut je tapi tak suka mandi laut. Hehehe

Hanif said...

Dah lama tak buat aktiviti outdoor...

YanaMIB said...

Sy lak xsuka air laut..lbh prefer air sungai..huhu tp suka gi tpt gini sbb leh wat bbq...bab mkn mmg no 1..ngeh3

Chik Att said...

alir laut ...hilang penyakit gataikan ..heheheh

Softtouch [Hanim] said...

byk aktivitinya sis..best berkhemah tepi laut...berangin je....