Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 3, 2012

Breakfast @ Steambot Express Ancasa Resort Port Dickson


Yess paling suka breakfast time!!!
Nama restoran jer
"Steambot Express"
tapi idakler makan steambot pagi2 buta hehe
deko2 dulu.......santek restoran ni
cozy
Here's the menu macam2 ada
ko nak apa
"Nasi Lemak"
"Mihun"
"Rendang"
"Western" 
segala2nya ada
tak cukup lagi....
tapi ni yg aku makan
off course nak rasa semua
tapi perut tak muat
melayan PIL
Posing time!!
udah2 ler tu meh  
jemput makan
Dah kenyang jom jalan2 tepi pantai bako kalori yer!!!

Satu tebiat aku yer tak pernah seumur hidup 
(chewah ayat foyoooo)
pi breakfast 
gosok gigi basuh muka pastu tak mandi
sorry camna letih pun aku akan make sure
mandi and touch up sikit2
Some people boleh kot!!!

Psst: Lum habis lagi citer PD ni....nanti check it out apa yg ada kat resort ni yer

14 comments:

cha said...

Baru nk ckp pagi pagi sis dh vogue huhu. Byknya makanan. Nak rasa sume mmg tak laratla huhu

syanasaid said...

hahahaa aku boleh tak mandi turun bfast kt hotel
mukekekee

Mimy Hamid said...

aku tak pernah amik breakfast sini kalau aku gi Ancasa..sedap ek menu sini

atty's said...

fuh, beshnya menu breakfast...byk choice..

Neeza.Areef said...

i kenot..kna mandi jugak

lieyalatif said...

menarik tu sis...okey la tu menu2nye.....lieyapun kalo stay mane2 hotel mmg wajib pi turun bekpes sebab suke usha menu2 bekpes dieorg.....

lieyalatif said...

ehlupe nak ckp...suke tgk dressing u sis....sweet n cute!

Rinna said...

Posh kalau gi Bfast pasti posing vogue gitu..hehehe.. suka nengoknyaa..

Makanan pun sedap2.. plak tuh. :)

Alin Marlini said...

mmg mantap makananya

ALoNa CintamaniszLite said...

ish..ish..breakfast ni sebenarnya mana boleh dorang masak yg sedap2,leh makan mcm tengahari hahahaha...

rasp said...

i pun tak leh sis..
wajib mandi...
kalo tak mandi...
rasa cam sememeh yg amat...
rasa cam semua org mesti dok perati tengok i....

Pepel BoNda AmaNi said...

pehhhhhh menu macam2 ada....

Rozuan Ismail said...

amboi, menu breakfast pon dh mcm2 kan

Reena said...

Matching je tengok dekorasi kedai ni dengan baju yang u pakai Posh. Macam model dekat Steamboat Express gitu. Eh.. tak kutuk tau, cantikla dress u tu.

Not bad jugak eh duduk dekat Ancasa Resort ni. Macam nak tryla duduk sini kalau pergi PD :)