Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 5, 2012

Janji Basah!!

Pagi2 lepas jer breakfast 
terus pi lepak kat laut
dah kenyang sakan kan
jalan2 tepi laut kira eksesais la tu
besss oooo dpt angin laut very refereshing!!! 
(Paling suka dgr bunyi ombak )


Walaupun kempunan nak mandi laut 
tapi bila tengok bot tu cam 
bess jer rasa nak naik

Apalagi MIL lak pun kaki adventure
dia pun nak naik oklaaa tu
MIL aku mmg brutal...
roller coster tu aku ni kecut perut nak naik MIL berani jer
tapi FIL tak pi.....takut kot hehe!!!
jadinyer kami bertiga jerlaaa...
 
Patutnya kena charge RM90 satu bot
tapi MIL kan pandai bargain 
dapat ler RM60 mmg berbaloi
lamala gak dia bwk kita org round satu pulau
kira puas dan berbaloilaa
aku besela kalu aktiviti camni sukerrr
My BFF
kelasskan MIL dalam dok sakit kaki tu
boleh lagi panjat bot yg tinggi tu
kagum sungguh....hopefully aku dah umur camni
mohon "kental semangat" cam MIL
Amin

Psst: Sekali sekala kena udara laut mmg relaxing....so tak dapat mandi laut tak bermakna tak leh main air laut....walaupun dgn dress...sbb tak plan pun...nak balik tukar baju kat hotel...maless...jadi hentam sajalah labu hehe

11 comments:

cha said...

wah bagusnya MIL sis. sihat dan kuat lg ye.

atty's said...

beshnya dpt naik bot..paling suka kalo g langkawi dpt mangrove atau island hoping naik bot..

syanasaid said...

aku air laut ni kureng sket
sbb rse kadang tu muke mcm gatal2 jek
tp kadang tu mandi gak..sbb excited sgt tgk ombak dia tu

Shibam Jelita said...

MIL sangat sporting ehhh, best betul

adarnadzmie said...

bestnya dpt naik bot pusing pulau...:)

Rinna said...

Bestnyaa dpt BFF macam MIL Posh.. tuh sporting jerk..

azu said...

bestnya naik bot kat pantai..tempat paling best tuk tenangkan fikiran kan~

Neeza.Areef said...

ada feeling2 ombak rindu x kt situ..hehe

Mimy Hamid said...

kelass MIL ko...rapatnya korang

ct rahani said...

x dpt mandi dpt pusing2 pulau camtu pun beshkan sis.. murah la tu RM60 utk 1 bot..

Reena said...

Kamceng kan u dengan MIL, Posh. Best aje tengok :)