Klik Jangan Tak Klik

Thursday, April 5, 2012

Indoor Aktiviti Ancasa Resort Port Dickson

Kat Ancasa ni kalau korang
stay mmg tak bohsan
seronok sgt
boleh pilih nak indoor
atau pun outdoor...
Macam kat entry sebelum ni
http://posh76.blogspot.com/2012/04/wwim-winner.html
siap lawan pool dgn Mr Y
last2 protege yg menang...aku dulupun tak pandai main
Mr Y la cikgunya....bila dah terer aku yg menang hehe
kalau siapa yg bawak anak mmg happy sakanlaaa
macam2 games ada kat sini
Karaoke pun ada yer...
RM30 sejam rasanya
Walaupun aku "kaki karok" tapi kami tak pi
lagipun bawak PIL
kalau berdua tu mau layan jer....


Kat sini kalau nak solat kat luar pun boleh
surau ada disediakan
tu sbb ramai malay suka menginap kat sini

Kat sini pun ada pentas besar...
masa kitaorg pi tu pun siap ada
company function
Apa2 pun enjoyla dok sini....yg penting makan sedap
tapi takler cuba steambot tu...but consider cheapkan reganya
yg suka steambot ni Mr Y
tapi me dan PIL kureng
so sorrylaaa majoriti winlaaa jawabnya

Psst: Swimming aku tak tunjuk yer kali ni yer..huru hara punyala ramai umat manusia berenang kat dalam tu....so jadinya tak berapa nak bersih huhu

16 comments:

iedchan said...

owh time kasih..i memang nak pegi ancasa pun nnt..beli kat groupun..murah2..ehhe

mamaNoriz said...

Ancasa resort ni makin naik nama kat PD kan... klu dulu sket2 org cite Tiara je...

u r lucky dpt in-law yg sporting!

rasp said...

byk fasiliti dia ye...
best gak kalo buat gathering kat sini :D

lieyalatif said...

bagus gile promo u sis....dah terpkir nak stay sane kalo berjalan ke sane nanti....

betul tu sis, nak adil kene amik kate majoriti kan hehheeh....yg kalah sure monyok jek tuu heheheh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh bestnya..blh ajak hubby dtg sini cuti nnt

adarnadzmie said...

tgk posh buat promo pasal tempat ni macam nak pegi jer jln2 sana...hehe...

kakchik@ella said...

KC tak penah duduk sini tapi pasni buleh la cuba.

ieda said...

hurmmmm x tahu nak ckp ape beb !
yg pasti haku jelessss ! ;))

DaZzlingLilLy said...

banyak jugak kan kemudahan yg ada kat ancasa PD ni..

Mimy Hamid said...

aku pernah karaoke kat sini...mas tu vacation ngan kawan kawan...tak hengat sampai kul 1 pagi bantai lalak

ct rahani said...

wah bestnya sis.. leh masuk dalam wishlist nih.. ekekeke..

Reena said...

Wahh... boleh tahan best eh duduk Ancasa ni, u buat i macam nak pergi je hujung bulan ni la Posh. Hahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

wah cam nak amik jerk promo ancasa nie...

SURIA AMANDA said...

lama x pi bercuti kat PD walau hakikatnya dekat jer dari Seremban...kena plan ni...

caliph shuriken said...

byk laa aktiviti kt sini.. surau pun ada, nice ^^

el said...

sejak kawin xnah nak berkarok..xde ms..dulu ye lah leh terkinja2 dlm bilik karok..feel bebeh hahahahaha..kalo dpt geng yg sm felin leh layannn jom posh red box :)