Klik Jangan Tak Klik

Friday, April 6, 2012

Photoshoot Ala Ala Bali Dan Maxi Dress!!!!

Meh sini nak bawak korang jenjalan
menikmati flora dan fauna kat
Taman Ancasa Resort
PD ni yer
Bukan aku jer sibuk nak berdating dgn Mr Y
burung ni pun pandai dating
cumilkan!!

Tu dia siap ada map
mmg luas resort ni...bnyk kemudahan
nak ke pantai pun dekat

Nilah dia taman
berkonsepkan ala2 bali
Bess tau macam2 ada kat sini
tapi kolam nila yg paling aku suka
dalam tu banyak ikan
tengok tempat jalan tu pun cam unik
aku nak photoshoot
ni pun cam seriau gak
kang tak pasal tersepitlak kaki kat situ

Kat sini dari bilik sampailaaa
segala2nyer semua berkonsepkan Bali

Replika kat belakang tu sejibik cam kat Bali
Awex yg pantang nampak fress flower
kalau tak dpt petik dapat bergambo pun okey jer
taman ni mcm berjaga
takut lak aku nak petik
 
Sekali harung nak hapdate gakler
akukan peminat
"Maxi dress"
so nak kasi tau gakler maxi dress ni antara fav collection aku
mula2 ingat...Sommerset Bay
rupa2nya brand
"East India"
depa ni kan cam adik beradik
koleksi lebih kurang sama
sangat2 selesa.....and the material is good
ko simpanla berapa lama pun tetap akan
santek!!
Kat taman ni kalau ko nak berphotoshoot mmg meriah
macam2 ada...taman rempahla...
tapi aku tak amik kat situ
mana taknya cameraman nyer Mr Y sorang
model jer 2 orang hehehe
kat sini pulak kalau korang nak berspa pun ada yer
ala2 baliness gak!!!

Malam2 pun boleh jenjalan kat sini..
kot nak feeling romantiklaa hehe


Psst: Apa2pun kat Ancasa ni mmg bess dan tak membosankan...yg penting macam2 aktiviti boleh dibuat...kalau phening nak cari hotel PD...I recommend this...cuma swimming pool tu aku rasa kureng mungkin ramai sgt guess masa tu!!!!
























27 comments:

syanasaid said...

cantek dress tu
aku skrg ni tgh memberanikan diri nk pakai dress
tp kena pakai ngan cardigan sbb nk tutup perot moncit
heheee

lieyalatif said...

cantik u sis....suke tgk posing2 u...auwww!!

Mimy Hamid said...

pool ancasa mmg sentiasa ramai mandi ...ancasa ni paling aku suka suasana ko bergambar tu la...nice sangat..rasa macam kat bali lak

Pepel BoNda AmaNi said...

wah pose sakan.....cun rrr beb..

NUNU EERA said...

org tinggi mmg cntik pki maxi dress kan.. i pn ske jgk tpi klu pki mcm senteng ckit la..

afzalsukasuki said...

err mcm takde orang je??ke taman dalam kawasan umah ni?? :P

cha said...

Cantikla sis. Cantik lg dress sis dr pemandangan tu haha

Neeza.Areef said...

posink tgn dipinggang tu x tahan tgk..hehehe..
mmg mcm bkn holiday kt tpt sndiri lah..cantik

adarnadzmie said...

syoknya tgk posh posing2 kat tempat yg memanag cantik..hehe>)

Dee said...

dee skrg pun tgh crazy ngan maxi dress..yg u pakai tu cantiklah..

wow...ala2 balinese..mesti bestkan hotel tu..

ieda said...

x menahan model dlm nie ekekeke ;)

rasp said...

area hotel nie, relaxing and sejuk mata memandang...
sesuai utk berholiday yg leisure kan....
u pakai apa pun gorjes sis....

Mr feckry said...

bawa family gua pi sana pun ok juga ek

mama pipie said...

gambar semuanya cntik2.. xpenah gi ancasa lg la

norhidana said...

cun la model tu kak...fiwit heheheh
seronoknyer resort tu mmg tgk gaya ala2 bali gitu...
tgk kt map pun lengkap sume ada...

zures said...

Bila la nak amik gambar lawa2 mcm ni...mmmmm

Rinna said...

Memang Cantiknya.. kawasan kat Ancasa tuh.. dan sesuai utk ambik gambar.. :)

Cho Zila said...

ala gaya ayu gitu.... baju cantik...

nur_za said...

=) amboi berposing dia..hehe

KorN said...

kemain posing sana sini

Cheqna said...

oh cantik Ancasa Resort tu...memang ada plan nak ke sana soon, dah tengok preview ni tak sabar pulak nak pergi..hehe..

:-)

~~oOpEt~~ said...

cantiknya :)

..cik hana.. said...

wah...meletup cik posh kita ni posing...cik hana teringin jugak nak pakai maxi dress mcm ni tapi segan..hehehe...

el said...

ermm teringin nk pki dress..nak cari yg dress leh npk langsing..riso gak takut2 sat lagi cam tong dram..posh xpelah selim melim hehehe

Reena said...

Posh, u ni cantiklah!! :)

I pun sekarang saja-saja cuba pakai dress *feeling ayu gitu*. Ikutkan kalau dulu baby T dengan jeans aje memanjang.

Softtouch [Hanim] said...

cntik sis...mcm artis posing2

ct rahani said...

cantik dress sis.. suka je tgk org pakai tp sndiri nk pakai x berkenan.. maklum la kategori rendang je.. hahaha..