Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, April 25, 2012

Subway Healthy Breakfast@RM6.30 Only!!!

Kekadang breakfast pun kena tukar selera
kalau asik sama bohsankan
jadi sesekali  tukarla kepada healthy breakfast cam 
Subway pun bess....with reasonable price
RM6.30 jer oklaaa tukan
Cam bese mula2
pilihla roti.....
Pastu pilih inti mana nak....
tapi for breakfast choice is limited....
Jadinya inilah pilihan kami
"Chicken Slice with egg"
cuma type of bread jer berbeza
didatangkan "percuma" dgn black coffee or
white coffee...sedap!!!
Aku mana cukup nak breakfast camni
dok tengok cookies2 comel ni cam sedap
wangi laaa tu
(pantang tul bau cookies ni...tak makan cium bau pun dah kenyang hehe)
Baru ternampak lepas Mr Y dah bayar...leh dapat free cookies kalau tulun buat survey
tapi budak cashier kat situ tak mesra alamlaa
at least bagila tau kat customer
Inilah cookies yg jadi pilihan kami
cookies hitam tu utk Mr Y
yang Macadamia tu I yg punya
Aku yang happy dapat cookies
 
korang patut try cookies ni sedap
sgt....besar lak tu....mmg puaslaa
tapi tak habis pun tapau bawak balik
sbb dah kenyang makan breakfast mmg fulllaaaa
oklaa breakfast kat sini ...tapi for breakfast promo start from
8:30 to 11am jer taw
untuk promo RM7.50 tu ari2 ada tapi menu tukarlaaa

Psst: For me setiap hari mmg tak leh miss breakfast....wajin meal lain skip boleh...hilang konsentrasi kalau tak bfast!!!















17 comments:

lieyalatif said...

cookies subway mmg sedappppp....kite pun suke sis.....

menarik gak promo breakfast kat subway ni..sesekali tukar angin syok jugakkan sis....

Cik Sweet Pea said...

subway memang my favorite!!!!...italian BMT....sodappp

syanasaid said...

yup cookies dia sgt sedap
subway kt damas ni da xbuat bfast la aku rse
sbb xramai org dtg kot pepagi

cha said...

tulah sesekali kene tuka menu gak kan. tp sini takde subway nk breakfast subway pg2 mmg tak dptla haha

norhidana said...

rajin akak ber bfast kt subway, dana tk penah try lg bfast kt sana... al maklum pg keje nk cpt sampai opis tkamo jmpa jem hehehe...

ok gk tuh hrga siap dpt coffe lg...
cookies tu pun mmg wajib beli tp agak manis sgt lah bg dana... selalu mkn share2 cpt la abis...
*baru plan nk lunch subway tgri nih

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhhhhh cedapp tu..awk nie kn wat saye lapaaaaaa cgt hehe !
saya belum berkesempatan mkn
ary tu nk order pnye ramai org last2 x jadi huhuu

hidayah said...

ala..cam dah lama tak makan kat subway..
baca entry awak yang sangat details nih bikin hati goyang la..
oh..subway patut bagi free voucher kat awak nih..
ramai tergoda baca entry cam gini..
carik masa nak serbu subway la lepas nih..
:)

sisdee said...

kat jb tak byk cawangan subway..:(

ish mmg bfast sgt pnting tuk metabolisme badan ;)

ct rahani said...

sini cam x der subway la sis.. ke sy yg x amik port.. hehe..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.sedapnyeeee! i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Neeza.Areef said...

beso nya cookies dia

*SiRibenMerah said...

terus ngidam subway.. haishhh~

el said...

skang ni ada ofer kat ..buy 1 free 1...
x sllu g sini pun...setahun 2 3 kali jek haahahaha

Mama Gee said...

perghh subway lah....feveret gee somi isteri ni..tp dh lama tak pi makan....

Rinna said...

Sedapnyaa.. tgk makanan kat Subway tuh..tapi tak pernah lagi sampai ke situ..

Softtouch [Hanim] said...

xpernah mkn cookies dia..sedap kalu nnti sy cube..

subway mmg sgt healthy..

Reena said...

Suka makan subway hari selasa sebab ada promo tuna RM7.50... Gatai nak makan murah aje. Hehehe