Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 12, 2012

I Luv Subway!!!!!!!


Peminat Subway ni mmg wajib
 "pekena" walaupun sekali sebulan

apa2 pun kita minum dulu...
kalu mai Subway
mesti mau pekena coffee
sbb carbonated drink tak sukerrr!!
Roti yg lembut dan pelbagai jenis
yang buat aku minat!!
yang penting  
menyihatkan!!! 
sihatla sgt!!!
Mau tak melayan....tengoklaaa "menggiurkan"
kalau sos semua aku mintak letak
kalau sayur semua pun aku balun except bawang tak suker sgt ada "bau"
kalau makan kat umah takper!!
Aku kalau makan
 mmg bersopanla sgt
tertibnyer "bini" saper la ni!!
 kalu makan makanan nak ternganga
 ni mmg faillaa..siap pakai garfu lagi
hehe tak reti nak bukak mulut besau2 

Tak lupa "macadamia cookies"
 ni jadi fav aku setiap kali mai Subway

Subway mmg jadi pilihan setiap bulan tanpa jemu
wah cam iklanla pulak!!!

Psst:Tapi org kata kalu makan yg jenis nak nganga besau2 ni mmg sedap pakai tangan...siap comot2 lagi...baru enjoy!!

19 comments:

cha said...

sedapnya. terliur plak tgk sbb td lunch hour tido huhu

azra said...

I suka makan Subway Club n subway meltz.. sedapnya. tapi slalu kalau nak mkn, kena order dgn FA Berjaya Air dari Subang. coz kat tmpt tinggal azra x da subway. jadinya, wlaupun azra tggl kat pedalaman still berterima kasih sbb ada flight masuk sni. klu x, setahun 2,3 kali je kot dpt mkn subway.

lieyalatif said...

peberet lieya jugak.....ouch sudah terliur tgk cookies itu le posh!!

Delimasari said...

terliur

Adam Haiqal said...

we have same fav!
subway is also in my MUST-HAVE list!:)

paling suka Subway Melt + dark chocolate and chocolate cookies dia! crunchy and sedap gilak!:)

some said subway is non-halal,but for me,as long as kita yakin benda yg kita mkn tu halal,then ignore kan aje tu semua

syanasaid said...

suke jugak
sbb menu dia simple jek tp bile makan, kenyang tak hengat

Pepel BoNda AmaNi said...

me too suka sangat subway...dan2 terasa nak makan jugak..BMT...aduhhhh.....

M@W@R Q@SeH said...

ape ye menu yg paling sedap kt subway ni...aritu beli main belasah je...hehee

m.u.l.a.n said...

we ols pon suka sangat subway ni.. tapi almaklum sini takde makanan canggih2. kena tunggu pi kl nanti.. hehe... sedap kan subway tu..

Mimy Hamid said...

rindunya subway...teringat kupon free kat kalendar subway kat opis

Softtouch [Hanim] said...

Mmg sedap subway tp sy xnk letak syur2 tu...heeeeee. Mmg terliur sy tgk

Nava.K said...

Subway is my fav too but cannot everyday bc it will hit my pocket hard.

mrs adam said...

saya pun suka subway.(nak jadi kurus mcm org gemuk jd kurus dalam pamplet subway tu)haha

ibh said...

Me to..(^_^).
Yummmy....Tp tak pernah try cookies dia tu. Nanti2 nak try juga lah, sbb akk kata sedap..Hee

Neeza.Areef said...

lom penah mkn lg

el said...

kalo g sini x reti nak order roti ape yg seddap...cer gtau posh roti ape yg sedap
tang sayur mayur n sos tu mmg el suh letak semua hahahaha

el mkn kalo beger ke ayam ke apa sj sure ngan tgn baru heven hehe

DaZzlingLilLy said...

tak penah lg try subway ni..ramai org kata sedap..sedih..sobsob..hehe

Reena said...

Dulu-dulu waktu opis dekat Bangunan MAS. Hari-hari nak lunch Subway aje. Sekarang ni, nak dapat sebulan sekali pun dah jarang-jarang. Huwaaaaa!!

Anonymous said...

Waaa...lapar la pulak..my fav!!!!