Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, March 20, 2012

Biscotti Dynasty Hote~Semua pun sedapl!!!

Apsal kalu breakfast kat
 hotel jer mesti sedap!!
(tak semuala...yg betul2 sedap...aku kasi good review...tapi kalu kureng kena gak sejibik...takde nak coverlinenyer)
tempting kan tengok
 all the cakes
   sekali sekala breakfast kat hotel mmg bess...
 
Inilah cafe
Biscotti kat Dynasty Hotel 
kitaorg takde free breakfast
masa tinggal kat situ
so ingat nak amik buffet
akukan suker buffet breakfast bnyk pilihan
walaupun jenis tak makan bnyk tapi suka cuba itu ini
kalu "free" okeylaa

so setelah berdiscuss dgn Mr Y rasa membazir pulak 
kena add RM30++
tak kuasa aku
jadi kami pilih breakfast kat hotel tapi ala carte
Dekat sini bukan
takat nasi lemak jer
tapi ada juga pilihan lain cam
 roti jala...
roti bakar ..mee goreng dan entah apa2 lagilaa
aku tak tengok pun semua tu tugas Mr Y
 
sedang menunggu sarapan disediakan
meh kita pose manja2 dulu...
 
bess tempat ni very cozy dan masa
 tu pun takde org so kami conquerla tempat tu
feeling romantikla sgt!!
Beveragess!!
coffee...tea or me hehe
naperla coffee kat hotel ni sedap sgt!!!
yess makanan dah sampai 
 
kasi pose dulu
bila pose camni sian pulak aku tengok host 
JJCM baru shiha dgn iqbal tu
dok kena kutuk kat facebook
kaw2 sbb org ramai masih tak boleh menerima dua host baru ni
shiha kena komen sbb asik tergedik2 sikit nak pose
ada pro dan contra gak komen diaorg ni
patutnye diaorg kena cool jgnla overexcited
ni rancangan nak promo makanan 
apapun diaorg masih baru kasilaa can to improve!!!


Nasi lemak tu Mr Y yang empunya!!
suka naa nasi lemak...aku kalu pagi2 tak leh nak makan berat
tapi bila Mr Y dok kata sodap sgt...aku teraila jugak
sedap beb
 
Aku mmg tak leh lari dgn 
"Toast bread"
pantang ada menu tu aku mesti mau order
Macam tak cukup jer roti bakar tu 
order lak mee goreng sbb nampak sedap
tapi tak tifu mmg sedap
tempting sgt kek kat situ amikla seketol
pun sedap 
"cheese cake"

Sbbkan dah amik
"heavy breakfast"
kami pun skipla lunch kenyang sampai ker petang!!

Psst:Entahla bukan saja nak puji tapi walaupun breakfast ni bese2 saja tapi semua makanan tu mmg sedap dan layanan pun sebab...tak taula disebabkan makanan sedap atau pun layanan mesra ataupun tempat yg cozy...semua ni main peranankan!!

15 comments:

atty's said...

mee goreng tu mmg nampak sedap..
dah lama tak makan cheese cake

lieyalatif said...

wow!!! menariks la sis...terliur tgk...bagus sis suke cube tempat baru then bagi review..dpt kiteorg tgk n jadikan panduan sebelum nak cube.....

sis, i suke laa rambut u...bagi tips produk ape u pakai boleh...

Mimy Hamid said...

aku haritu tido dynasty tak amik pun buffet breakfast kami layan mamak kat luar..hehe

norhidana said...

suke tu rasa lapor balik tau kak...
terutama cheese kek tuh...
perkh lama tak layan...

Dee said...

dee tgk pun nmpk sedap..berbaloilah kan..

adarnadzmie said...

wowww nasi lemaknya lauk penuh pinggan..:)

ieda said...

MAKAN KAT OTEL , mana x sedap beb .. semua sedap lahh kalau x jatuh standard hotel tu kan ;) even hotel2 biasa punn menu mantops2 ;)

ahaaaaaaaaa den x pernah tgk layie JJCM nie .. tapi tulah org2 kita nie selalu xcited lebey bila bab komen2 nie , macam lahh diri yg komen tuu perfect sgt2 huhuhu

Cik Rose Cute said...

sedapnya mee goreng tue...

cha said...

tempting tgk mee goreng dia ada udang tu pergh tercabar iman huhu

Rozuan Ismail said...

banyak jugak pilihan dekat situ kan.semuanya nampak menyelerakan.harga dia berbaloi x?

el said...

presentation dia mcm kt umah...cantek
ermmm..kalo sj2 nak bf kt otel xde lah kot..hahahaha

tp kalo sekali sekala berdua ok gak kan

ALoNa CintamaniszLite said...

mmg nampak sedap...

Bitt (double IS) said...

semua food nampak menarik gilerr

Softtouch [Hanim] said...

sy suka nasi lemak tu mmg sedap..sy kalu brekpes kat hotel sy rasa sedap je mungkin environment dia kot

Reena said...

Woww... bestnya! Tapi tengok dari amaun makanan ni dah macam order buffet ni. Hehehe