Klik Jangan Tak Klik

Thursday, February 23, 2012

Harga Tiket Ripley's Believe It Or Not & Rasa Cam Kena Tumbuk Sebijik!!!!!!!

Niler tempat yg sibok sgt aku eksited nak pi
kita citer rega tiket nak masuk yer...
(yang dah pi tu buat bodo jer...ni utk org kot2 tergoogle nak cari rega tiket leh la refer kat sini yer)
Siap rega "single" meaning kalu nak masuk 
"Haunted Adventure"
(rumah antu)
ataupun pilihan nak masuk
"Ripley's Believe It Or Not"
(yg macam dalam rancangan TV tu..ala benda pelik2)
Adult RM22
Kid RM18

tp kalau nak masuk kedua2 sekali
boleh pilih 
"Combo" 
Adult RM35
Kid RM30
kalau korang nak beli tiket single utk 
"rumah antu" tu beli kat tingkat bawah
tapi kalau nak beli tiket
Ripley's Believe It Or Not
kena pi naik kat tingkat satu yer..direct beli kat kaunter

Psst: Aduhai rasa cam kena tumbuk sejibik pun ada....bila aku dah karang baek punyer citer "Ripley's" tetiba picture yg lain habeh hilang....aduhai terpaksala bersambung yer....rasa cam nak hempok2 keyboard ni...sori yer kengkawan

8 comments:

ct rahani said...

sonoknya.. sy pun suka gak klu dpt tgk benda2 pelik nih.. klu dekat sure dh terjah.. huhu..

ieda said...

loor ekekek
aah lah .. tapi macam umah antuu tuu , sure laki den x moo pi huhu , dia cakap ngarut huhuh

ratusiput said...

yg ni aku tak smpt masuk aritu...best ke?

SURIA AMANDA said...

mcm best jer..pi genting selalu tp x pernah masuk sini..

el said...

la igtkan marah ape td..ok ok tgu gambar seterusnya

Hanif said...

tu ler..ingatkan nak tumbuk Ripley...ehhehe
Murah gak tiket tu..!!

Eri-chan said...

boleh masuk list nak pergi ni. hehe thanks for info. ingatkan apalah yg u rasa nak tumbuk tu..

Rinna said...

Wahh menarik laa. Posh.. Mungkin kalau ke GH.. boleh terjah nie.. :)