Klik Jangan Tak Klik

Friday, February 24, 2012

Buat Tatapan Peminat~Janganla Perasa Sangat!!!!!!!!

GH nyer citer kemudian2 la yer....
Untuk tatapan peminat ......
Wah statement tak blh blahhhhh
bukan peminat aku
(adaker pheminat!!!adala kot sbb ada yg terasa bila aku tak komen kat blog dot dot dot)
tapi peminat Mr Poposh tuceng
"terkacak" ni

 Semalam mmg ler "sentap" tapi sikit jer
sbb mengarang cam nak rak
siap dgn gambo pose bagai sekali check balik
separuh dah hilang...tp nasib baik tak hilang semua..

tapi adatlah kehidupan seorang blogger
ni ada masa kita diatas...dipuji
ada masa kita dibwh dikeji...hamek kaww!!
tapi takper selagi nawaitu kita benar
teruskan jerlah dgn tabah
tak semua "hati" kita dapat 
puaskan dan layan!!!!
Kot ada "blogger"yg terasa aku tak komen apa2 kat blog 
"diaorg" harap jgnla terasa
sebab kekadang bukannya kita ni ngadap
PC 24 jam..ada tugas lain yg lebih
"priority"
walaupun kekadang aku sekadar
"blogwalking" maknanyer aku adalah  
go thru dan baca sekali imbas
cuma tak komen jer...kekadang bila aku pi blog tu aku pun tak tau nak komen apa
so tinggal jejak jerlaaa
Not an issue right!!!

So tak perlula nak jadi "perasa" or "sensitif" sgt
bukan dapat anugerah
blogger termantop pun!!!

aku pun bese kene camni...datang bnyk kali ada sesetengah "blog"
 tu depa bo layan
tak tahula kot dah terpofular sgt ker apa ke...
sombong semacam...tp aku terima
sbb dalam dunia blogging ni masing2 ada taste nak pilih blog kesukaan mereka...
same goes to me...so tak yah ler nak sentap2 yer...

Sekian gentle advice dari Mr Poposh untuk peminat blog ni
"Anyway takde paksaan pada sesiapa pun utk baca blog aku"

Susah tull jadi blog pofular ni...hahahaha
(perasan jab...dgn statement hader haku K.....)
 

Psst: Entry ni tidak ada kena mengena dgn sesiapa...tetapi siapa yg makan cili sendiri mau rasa pedassnyer....

17 comments:

el said...

laa igtkan nak cite psl mr.poposh tuk tatapan peminat mr. poposh yg rindu pdnya..hahahaha sabo jelah
tu lah posh..hidup berbloging ni kena accept mcm2 pagai org..ada yg suka ada yg xsuka..kita xleh nak penuhi apa yg derang nak..ikut suka deme lah nak suka ke x ngan blog kita tu..tp xyahlah nak buruk2kan kita nak busuk2kan kita kan..kita kan human..kan lebih afdal kita saling menanam minat keramahan dan tatatertib kita..eh apa yg aku ckp ni...kelaut dahhh

btw..el suka dtg sini tgk posh mengomel mcm2 hahahaha

kiss to mr. poposh tu
kata kat dia..bila nak kawin hahahaha

mama maman said...

kih..kih.. betul tuh posh.. kekadang mmg kita msk blog sapa2 dan no idea nak komen so takde la komen kannn... nape lak nak sentap.. normal apa.. kalu tak suka pun takyah la ckp apa2 kann.. diam sudah.. hahaha

Mr feckry said...

comel gile kucing lu ni

Has said...

fuhh mmg u blogger femes ni. sampai ada yg sentap bagai... :)

lieyalatif said...

I SUKE pasal isu tinggal jejak tu sis.....as long as kite ikhlas takpe laaa....nanti2 kite drop le komen..bak kate u bukan kite 24jam depan pc kan sis....

comel gile mr poposh ni! sgt gebu gebas!

Rinna said...

Amboi mr poposh..ngendeng jer dia yer.. gebu laa..plak..dan makin comel...

Biasa laa tu..alam blogger.. ada mcm2 perangai..

SURIA AMANDA said...

terbaek dari Mr Poposh..good idea posh..i loikke...

ct rahani said...

pe pe pun mr poposh memang kucen encem.. rasa nk gomol2 jer.. sy suka kucen tp syg x 'mampu' nk bela.. huhu..

tinggal jejak pun dh ok kan sis.. yg penting kiter ikhlas.. :)

Neeza.Areef said...

mcm setia je poposh duk tepi lappy tuh..
btl..kita dtg baca n3 klu x tau nk komen kita pg next n3 plak kan..

rasp said...

1st nak cakap...gerraaammm tengok poposh manja2 gitu...
2nd nak ckp... eh eh ada tortoise pink karer yg sama cam sapphire nye...
3rd nak ckp...betul tu bukan kita slalu 24jam ngadap pc kannnn....
last but not least ... what to do, dunia blogging gini ler...mcm2 manusia, macam2 ragam :)

cha said...

huhu ala biasala tu kn kdg2 tiap entry dia kita komen tp dia buat dek je dgn kita. tp takdela ambik hati ke apa sbb nama pn blogger followers following pn byk kdg dh tak sempat kan. tp i suka dtg sini komen and sis pn komen jugak entry i hee suka suka suka :D

jaha said...

kucing tu gemuk sangat la...chumil. nak boleh?

sisdee said...

glamer tul si mr poposh nie hahahaha...

tak yah le nk sentap2...sesama blogger kan ;)

YanaMIB said...

erk ada org sentap dgn sis ke? ish3..xsume org ada ms nk ngadap blog 24 jam..masing2 ada komitmen kan..hope akak x moral down..truskn je blogging cam biasa k =)

Adreynie Elisya said...

punya comel si poposh ni..
aku yg x suka kucing pun mmg kecomelan ni dear..
hehe

ieda said...

cakaplah ape punn
aku sukeee ke blog hang ..;)

janji ati eppy kan ;)

Ayumi Comot said...

yup2..kdg2 saya yg sikit follower ni pun xtercapai nak follow semua blog...bizi..