Klik Jangan Tak Klik

Friday, February 24, 2012

Majlis Nikah Lisa Surihani Dan Yusri KRU~Wedding Dokumentari Eksklusif Di Astro Ria !!!!!!!!!

Sejuk jer aku tengok gambar wedding diaorg ni
hari ni taknak letak gambo makanan
nak letak gambo diaorg ni
jamu mata pulak

 Tahniah untuk
Yusri KRU dan Lisa Surihani
yang selamat bernikah 
pada 
23 Februari 2012 pada jam 9.30 malam.
Semoga perkahwinan kali kedua untuk Yusri KRU
ni berkekalan dunia dan akhirat
amin....
Sweet sgtkan...aku lak yg touching....
Sama padan....sama comel...
elok gak Yusri tu lebih berumur dari Lisa
lelaki lebih berusia ni cool!!! 
kesian abe2 bujang kat luar tu...
itulaaa lelaki makin berumur makin laku...
Aku takde nak komen apa "LIKE" sgt make up
si Lisa ni...natural ...kalau dah santek tu tak perlu nak tepek 
bedak bnyk2

Ni baru nikah tunggu kawen...mesti lagi santek!!!
tunggu

episod dokumentari eksklusif di Astro Ria
saluran 104 pada 25 Februari dan 3 Mac 2012 pada pukul 10 malam.
 tak sabo nak tengok!!!!

Credit to Oh Bulan

Psst: Nak tengok lagi banyak gambar pernikahan Yusri dan Lisa sila layari Oh Bulan

9 comments:

Neeza.Areef said...

mekapnya sgt soft kan..sweet betul

Rinna said...

Tak sabar nak tgk.. kisah kawen dia org nie kan.. :)

cha said...

i paling suka dress dia. cantik sgttt

oktant said...

Manis dan berseri-seri si Lisa ni. Yusry plak mmg cool.

Moga pasangan yg secocok ni kekal berbahagia hingga ke akhir hayat.

SyaNa said...

suke sgt yusry dr dulu
pastu muncul plak lisa..suke jugak
sekali dorg nikah..double suke
hahhaa
suke la pendek kata

ieda said...

aah seyes mereka cute
sagt2 sepadan .. ;)

nak2 lisa yg naturel beuty , dah x yah makeup bagai kan .. sentiasa manisss je ;)
geram tgk .. x sangka dia boleh nakkan yusry .. yelahh dia kan anak dara terfofular dlm mesia nie .. leh nak kan yusry yg dah duda .. tapi yusry sgt2 cool dan nampak sgt2 matang kan ..
suke je .. sgt2 sepadan ;)

ratusiput said...

mmg sgt2 cantik la lisa ni kan...sweet...aku pn tak sbr nk tggu esok takut terlupa je..

misskonspirasi said...

cantiknya lisa nie..untungla yusry kan..harap kalinie kekal hingga ke hujung nyawa gitew

Mr feckry said...

livestreaming tarak ka