Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, February 22, 2012

Burger King "Mexican Crunch Fiesta" Promo Baek Punyer!!!!


Burger King Mexican Crunch Fiesta Coupon


Get an ala carte
 Nacho Whopper JR @ RM 5
and
 an ala carte Nacho TenderCrisp @ RM7.50
from
15 – 26 February 2012

Terms and Conditions
1.One coupon per redemption
2. Valid at all Burger King Peninsular outlets except Burger King KLIA
3.Not applicable with other Burger King promotions
4.This coupon carries no cash value
5.Burger King reserves the right to replace the offer with another product of similar value

 
Naper tak percaya ker!!!! 

Sebelum nak citer lebih panjang...actually 
this is our breakfast sblm nak ride...
(dah lama tak citer pasal ridingkan...aku pi ni pun sempena celebrate bday Mr Y)
ride kemana yer...cam beselaa kenaler tunggu yer
aku kan suka buat citer suspen sikit...
Ingat kan Burger King ada 
"breakfast promo" McD...
hampeh depa takde 
nak tak nak terpaksala
order apa yg ada sedeh!!


Last2 orderlaaa
"Mexican Crunch Fiesta" ni...


Kalau dah namanya breakfast
haruslaaa mai kopi secawan...
kena recharge pagi2 ni....
kopi ni kureng kicklaa compare to McD nyer lagi sedap

So naseb ko laa....ingat nak tukar jer pi McD
sekali Mr Y kata tah yah dah masuk tak koser nak keluar balik
hamek ko pagi2 breakfast dgn
"Burger"
Nasib baek sedap...sedapla kalu ikut tekak aku...
mau kenyang sampai ke petang ni

Perempuan hover terlebih sudah!!!...
ride pun sibuk nak makeover...
pagi naa kami keluar lepas solat subuh
sbb nak kejar masa takmo kena panas
aku ni kalu nak ride...wajib ikut my rules...tak mo kena panas alergik hehe
so touch up la sikit2 dalam BK tu bley!!


Psst: Ride ke apa ker tetap jaga penampilan sorang wanita ....kunun2nyer....hehe

    12 comments:

    Cho Zila said...

    dah lama tak makan burger king... camner nak daapat kupontu.. teringin gak...

    atty's said...

    dah lama tak makan burger king nie.

    ct rahani said...

    lama betul x mkn burger king.. last masa peknenkan aqeef kot.. sedapnya sis..

    lieyalatif said...

    SIS, u look gojes!! suke laaa...comey tgk u ngan jaket tuh...

    *ish org komen pasal burger king, lieya komen pasal ur style plak ekekeekek...

    SURIA AMANDA said...

    lama x makan burger king...kena ajak kaum kerabat ni..

    adarnadzmie said...

    i like burger...:)

    Neeza.Areef said...

    kt sini x de burger king..klu nk mkn kna g jb

    rATu kEBaYA said...

    suke burger... haish.. dah lama tak makan ni.. bilalah dapat makan bk ni..

    Miss uCu said...

    burger king ..nyum2 p lama x mkn nya:)

    ieda said...

    cam rockers dah aku tgk hang ! .. ;) cunsssssssssssss ..

    adehh x leh nak komen tang burger nie sakit ati sbb kat sini non hadoooooooooooo uhuh

    gnesop.com said...

    nak gak...
    lama x makan kat burger king :)

    Rinna said...

    Tak penah masuk Burger King..nie.. sedap laa plak nengoknya..