Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, February 8, 2012

Annual Dinner ~ Best Performance of the Nite & The lucky Draw!!!

Finally habis gak citer Annual Dinner
yg grantla sgt...huhu...bolela daripada takde
yelah setengah company langsung tak buat apa2kan...
layan jelaaa!!!

Here's my "Lucky no 25"
tapi tak lucky rupanya
staff ramai hadiah ciput....
ayat sedapkan hati
"bukan rezeki takperlaaa"
tapi aku mmg sgt2 susah nak "luck" bila time company buat lucky draw

MC utk malam tu
"Andrea Abdullah yang popular dgn citer 7 Gerhana"
dan juga
"Pelakon estet Shashi"
mesti ramai tak kenal....suam2 kuku jer diaorg ni berlakon
janji retis
 Dept kitaorg yg diwakili Zaza
menang tempat kedua 
membawa lagu
"Rela"
masa dia nyanyi pun semua senyap...fokus...tapi persembahan lain 
masing2 sibuk bercakap dan makan jer...aku pun tak layan sgt dah tak bess
bukan bias dah mmg tak bess
even Mr Y pun cakap she has a great voice compare to other...musician said lagi
(pendapat aku ler kalau ko nyanyi sedap mmg org semua akan senyap...sbb ada feel dan aura...tapi kalau nyanyi ala...ala ajer...confirm org sibuk bercakap or makan...bukan senang nak jadi penyanyi dek)
Patutnye she deserve 1st place...tp besela kroni.... oppsss terlebih sudah
oklaaa tu Zaza...yg ko tetap "winner" dihati kitaorg


Yang penting RM300 ko dapat seorang
yg menang tempat pertama
kena share beramai ramai
confuse "siapa yg starz" kat sini....
beselah sekali sekali overkan

walaupun bnyk yg tak bess tapi dept kitaorg tetap happening
in whatever situation

Habis sudahhhh citer annual dinner !!!citer Mr Y nyer bday lak yer

Psst: Untuk yg komen kata muka aku cam "Dato Michelle Yeoh" tu aku take as a compliment...walaupun umur dia dah ala2 suam kuku tapi still menten beb...I wish that amin!!

14 comments:

Bitt (double IS) said...

cool! i tot yg baru merah tu pon retis...heehehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

alah tak pelah posh janji ko vogue malam tu. biasalah mana-mana tempat pun ada diskriminasi.

SURIA AMANDA said...

mesti best kan..lama x join program2 mcm ni...

lieyalatif said...

same la sis, i pun jarang ade luck...susah betol nombor nak tekene ....sedey jek.... tapi takpe sis, pada i, u dah menang bergaye mlm tu...mmg gojes gile u sis.....naik betul dressing u...mmg kene betul ngan tema....ekceli, i adore ngan rambut uuu....cantik n kene ngan rock style!

ieda said...

aduh2 .. x menahan tgk pemenang posing nie ekekeke
tahniah beb ! .. ;)

adarnadzmie said...

memang nampak rock la posh...hehe..

ct rahani said...

tahniah walaupun dpt tpt kedua.. yg penting menangkan sis.. :)

Rinna said...

Tak de luck tak per..next time ada lagi..mana tau ada luck plak..

Meriah tgk uols punya annual dinner.. :)

syanasaid said...

company aku ni xde nye annual dinner ni
huhu best tgk korang :)
melaram.. pastu posing2
hehee

NUNU EERA said...

bile la co kecik i ni nk wat dinner jgk. hurm.. ;(

miss faten said...

HAHA! Tersalah komen kat entry bawah sebenarnya X))


Haa. Salam singgah. Dah lama saya tak berdinner. Rindu saat-saat berhias diri. Hee ;)


Komen kat entry BK tu bolelah abaikan XD

Eri-chan said...

bias...hehehe..biasalah posh... i pun tahulaaa...hehe..

michelle yeoh dah 50 tahun tauu dia rajin senam kan.

Azian Elias said...

salam kenal..

mamaNoriz said...

hadiah kena kongsi ek...hehehehe

meletop gaya Posh ek!
stylo :)