Klik Jangan Tak Klik

Thursday, November 24, 2011

Hat Yai By Coach & Couple Trip!!!!


Kami tak naik flight pun sbb rancangan pun last minit
  suka ati jerkan...
pengangkutan paling mudah ialah coach
(poyo takmo cakap naik bas huhu)
mestila ada beza bas kecikkan ...congested lagi....
letih tu kalau nak pi jalan jauh
8 jam amik ko!!!
Since ini bukan my plan...dan juga bukan plan Mr Y sepenuhnya...tetapi
adalah organize by Mr & Mrs Zaidi...so semua arrangement
dari beli tiket bas semua depa yang uruskan..kami ikut ajer...
senang!!kalau aku yang organize bnyk songeh sikit...yelah tak semua org nak ikutkan...
macam aku ni flexible okey ajer 
janji enjoy!!!!!!!!!!!!!
Tiket coach pun berbaloi RM45 hengget ajer..murahkan!!!
Yang penting selesa hokey...tengok muka aku segar bugar jer walaupun perjalanan
mengambil masa 8 jam....kalu bas biasa mau cramp jawabnya
nak tidur pun bess.....elok sgt aku mmg perlukan tidur sbb tak cukup tidur
lagi satu sbb kaki aku ni kan panjang...nasib baik hokey
kalau tak mau aku membebel2
Sempat gak aku layan citer LIBAS...kelakar gak

Psst: Aku rela naik coach dari naik keretapi......lagi lembap!!! 

10 comments:

Jericho said...

Bas yang ni bertolak dari Mana Posh? ke Hat Ya hanya RM45 jer? Kalau keretapi pulak dia ikut jalan mana? Macam nak pegi pulak satu hari nanti

Shu Shinju said...

best tgk bas tu..selesa sgt..

keretapi jgn naik..shu dah serik..KL-BWORTH.. sakit pinggang yg amat2..sampai malas duduk asyik jalan mundar-mandir jer atas keretapi..huhuu..

Mimy Hamid said...

gi hatyai 8 jam jek...eh menarik...citer la detail lagi posh..tak sabar ni

el said...

el kalo naik bas..x reti nak tido..tgk org lain siap ngan leleh ayaq liur lena hahaha..posh tido x dlm bas?rmi ke yg pi hatyai ritu?

syanasaid said...

8jam?? jauh nye
tp xpe best sbb ade abang kt sebelah
heee

Rinna said...

Coach besar dan selesa..kan..Murah plak..tu bestnyaa.. :)

Eri-chan said...

so cheap. ceritalah lagi...

rasp said...

sib baik selesa coach tu ye...
8jam tu lama....
tapi pengalaman tu penting gak kannn :)
tak sbar nak baca citer seterusnya...

Pepel BoNda AmaNi said...

aku xpenah jejak kaki kat hatyai lagi...

Cik Ina Do Do Cheng said...

posh ko ni betul-betul buak akak konpius, guna perkataan coach :) selesa sangat nampaknya bas tu, kerusi cam empuk je..