Klik Jangan Tak Klik

Saturday, October 15, 2011

Rilax untuk tidur yang lena ZZZZZZZZZZZ

Takpelah nak gelar aku "Kaki Freebiess" pun biarlah
saper yang tak suka brg freekan...sumer suker...jgn nak tifu...
hehe

Ni antara freebies yang aku sempat snap gambo
yang lain tu ada lagi tapi nanti2laaaa
mood belum mari

Oppss citer ni dah lama yer...tapi aku baru nak kasi review
takperlah kannn....
Ni dari product Rilax
nak kasi sng tidur & boleh dpt tidur yang berkualiti
...tp jgn salah faham bukan ubat tidur yer
sbb produk ni dari bahan natural...

Rilax ni bagi siapa yang ada masalah

~ susah nak tidur
~ selalu terbangun tgh2 malam
~lepas tu tak boleh tidur balik
~ bila bangun pun rasa tak fresh

Tidur ni nikmat Allah yang tak terhingga
kalau tak cukup tidur mmg problem....jgn tak tahu
kalau tak cukup tidur boleh
gain weight ..
depression...muka pun sembab
bahaya taw leh kena
Insomnia

So kalau ada sesiapa nak cuba Rilax ni
nak dptkan more info & free sample
blh pi kat Website Rilax

Harga RM133 ~ kapsul 30

Dek sbbkan aku takde masalah tidur...dulu adala jugak....mungkin stress or mungkin
terlalu fikir problemla sgt
tapi la ni alhamdullilah
tidur lena...takde nak mimpi2 nyer..
mimpi ni pun tak bagus sgt...nanti badan jadi letih atau lesu
sbb roh kita berjalankan...dan kemungkinan sbb stress kot
jadi nya aku tak ler beli....

Psst: Tapi aku prefer nature dari nak telan2 vitamin2 ni...kecuali terpaksa

4 comments:

mamaNoriz said...

wah, ada gak kapsul camtu ek...

teknologi skang ni macam2 ada...

tpi mmg mimpi pun leh ganggu tido, rasa lepas mimpi tu macam penat sgt...huhu

Eri-chan said...

wah ada rupanya. nak try mintakla. ehehe but not for me..i senang je tdo except kalau minuh teh..memang sampai ke pagi tak lena.

Softtouch [Hanim] said...

sy alhamdulillah xde masalah tido sis...lega sgt...takut plak nk telan2 ubat nie..

Mimy Hamid said...

jgn insomnia sudah la beb..takut badan letih esoknya...aku pernah kena dulu serik la...now dah ok dah tido..nyenyak je