Klik Jangan Tak Klik

Sunday, October 16, 2011

Tong Sampah!!!!!

Alahai beli tong sampah pun nak citer ke....
harusla citer....tak pun sukala nak citer apa pun kan
Itulah keseronokan berblogging
kita leh bertukar tukar info

Jangan tak tahu sebelum nak beli apa2 barang pun aku akan
google nak tau info pasal barang yang aku nak beli tu
dan juga pengalaman pembeli lain
supaya tak tertifu...

Ni lah tong sampah yang baru dibeli aka dustbin
(dah macam kelas English pulak)

Jenuh nak mencari tong sampah yang berkenan di hati
pastu nak murah ajer...ala takat nak buang sampah jerkan...
tong sampah dulu jenis IKEA...lama gak berjasa
kebanyakan yang ada tekan2 camni mahal gak
tong sampah pun dah upgrade rega mahal betul
boleh cecah RM200++

yang paling bess aku jumpa siap ada sensor
ingat nak beli tp bila fikir balik menda kalau terlampau canggih
mesti ada problem...nak2 aku jenis brutal pulak
manual is better

Last2 beli yang ni RM49.90
puas hati...tp cam tak leh nak isi banyak compare tu
tong sampah IKEA tu...

Psst: Boringnya Mr Y weekend pun Mr Y kene keja huhu....


12 comments:

sisdee said...

i tak suka byk smpah dlm umah so beli yg kecik2 jek at least pnuh terus buang heheheheh...

yelah kn beli memahal dibuatnya rosak jenuh!!!

ratusiput said...

mahal gak tu pd aku kalau 49.90...umah aku bli yg ikea punye kale plain tu.merah n itam.tu pun mak aku yg blikan.hehe..

Eri-chan said...

i pun tingin beli tong sampah ni. tapi skrg pakai yg plastik je tapi boleh tekan2 jugak. ye ler tong sampah kat dapur harus bertutup..tak kang ada je makhluk penguis...hihi

Cik Ina Do Do Cheng said...

janji pijak guna kaki, mengelakkan pengunaan tangan.takut kuman plak. cantik biarpun 49.90.

AzzifarunNurafizza said...

tak pernah la plak beli tong sampah mahal...tapi cantik jugak macam ni kan?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik tong sampah ni..
yg penting tertututp & main pijak jer.. ;)

atty's said...

rm49.90..bagi kty pun mahal lagi tuh..

Mimy Hamid said...

wow weeeeeeee tong sampah steel ada jual eh....aku nak cari gak untuk bilik...takde tong sampah ni asik masuk plastik jek..hihih..

rasp said...

tul tul...tak yah beli yg mahal2 sis...bak kata u, takat nak buang sampah kannnn.....

Mama Gee said...

huyioooo mahal gak tu...leh dpt sehelai baju gak...

takpe janji berkenan di hati..

Delimasari said...

boleh tahan harganye

el said...

pun suka tgk design2 tong sampah..lg2 tong sampah yg kaler terang2 n mcm2 kaler..