Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, October 12, 2011

Promosi Perkahwinan~Harga Terbaek!!!!!!!!!!

Tensen semalam tak dapat bersiaran
sibuk bebeno...keje bnyk
takde masa nak hapdate blog
nak blogwalking pun semput2

Inilah tujuan sebenarnya kami ke
"Pameran Penganten"
untuk mempromosikan
"Cobra Entertainment"
(alahai biz kecil-kecilan ajer)
macam nila meniaga kecil..kecilan kenala rajin2 buat promosi
bukan senang nak kasi org kenal....so far
promosi lebih kepada "mouth to mouth"
orang suka depa rekomen...

Tapi masa ni tak bawak band boy...
just bawak penyanyinya ajer
"Ekin"
sweet seventeen ni....
anak didik Mr Y sejak umur 15 tahun lagi
bayangkan dah 3 tahun
mula dari hobi la ni dah jadi biz pulak!!
yelah dari alat muzik tu terbiar camtu jer
baik buat sesuatu yang boleh mendatangkan hasil

Si Ekin ni dari malu2 ayam
tak berani nak nyanyi depan penonton
la ni dah berani berkomunikasi dgn penonton

Siap ajak menari lagi....

Yang akak ni pun sporting...layan!!!...

Atas permintaan deejay kat
"Pameran Pengantin"
ni....
siap dijemput berduet dgn bekas penyanyi yg dah bukak butik pengantin
pulak...nak tahu ceritanya cam bese tunggu!!!!

So kalau sesapa berminat silala call
Mr Y @ 017-6809576
jgn call aku lak...
aku ni tak involve sgt
kalau takat nak jadi mekap retis or image consultant
tu buleh ler hehe

tapi aku "pengomen terbaek tawww...silap sikit siap aku komen sampai menanah tinger"
aku bab komen nombor satu
tapi kritikan membinakan....tengok sekarang lagi hi pitch takde masalah tu....
Insyallah cukup jer 18 tahun bolehla si Ekin ni masuk mana2 contest
menyanyi kat Malaysia ni

Kat Malaysia pun dah ada
contest menyanyi yang ala2
"The Voice"
yang pofular kat US tu...
"Vokal Bukan Sekadar Rupa"
mana taw leh masuk....rupa nombor dua yang penting sore kena
POWER dikkk!!!

Muka buleh makeober tapi sore tak leh ubah

Dulu masa audition mentor Rahim Maarof nak amik tapi disbbkan
umur tak lepas so cancel!!!

Korang nak apa semua pun ada...dari segi harga sgt2la berpatutan!!!!

nak2 kalau sebut nama POSH76...lagi lerrr murah...
(pandai2 aku ajer haha)

Antara perkhidmatan yang disediakan

~Karaoke
~Live Band
~ PA System
~ Deejay
~Muzik Asli
~ Muzik Akustik
~ Kompang
~ Bacaan Doa/Selawat Nabi
~ Silat


Psst: Nanti sambung cerita retis yang seakan2 muka blogger femes tu yer!!!



21 comments:

-oP_ida- said...

woww....menarik tuh...

Mimy Hamid said...

ooo bisnes mr Y kan...makin maju amin...aku tau sapa artis ko maksudkan tu..SYura kan

Rinna said...

Bagusla taim gini laa pameran gini kena wat promosikan.. Moga dengan ini bertambah maju jaya..bisnes hubby u.. :)

el said...

wahhhh tahniah..smoga bisness semakin maju n maju...ada anak didik jd penyanyi..best gitu..pasni sure glem Mr.Y :)

Delimasari said...

lama xdtg cni - ada projek baru rupanya - baguih222

i.z.m.a said...

caklempong ada ke? bakal adik ipar tengah carik untuk majlis kawen dia kat taiping tahun depan..

kalau ada tinggalkan mesej kat sini http://mind-thinker.blogspot.com

tq ^_^

SyaNa said...

wah..bagus ni
after dis kalo nk cr service gini bleh roger ko jek
konfem ke ade diskaun ;-)

aku doakan semoga berjaya ok

Dee said...

menarik lah sis..kalau ada majlis bolehlah dee rekemen biz mr y ni..hehehe..

kakchik@ella said...

alalala .. KC lambat lagi nak kawin. Hihihi. Idak le dik oiii .. anak KC lambat lagi nak kawin. Hihi.

wallpaper2free said...

wow...lengkap...:)

diana said...

15 umur dia??
muda lagi...

mamaNoriz said...

u lagi vouge dr budak 17 tahun tu :)

mr.curly said...

wahh..pasni leh jd manager artis ..hehe

ratusiput said...

aku mmg support habis kaau kengkawan ade site income bisnes ni.sbb aku pun camtukan.penyanyi sweet 17 lg..kelas...kang dia gelemer susah lak nk kena cari pengganti..

KuBi said...

wow lawanyer awek, nak ajak kapel leh x? hehehe

Eri-chan said...

ooo bisnes rupanya...heheh..

sop said...

dah kawin, boleh tunggu anak besar nanti. hahaha

Iwanski said...

balas kunjungan...wahh... nak karoke..

Mama Gee said...

maju ke setapak lagi....Semoga Bisnes succes...

Isteri Encek Bard said...

wah..terbaik sis

Softtouch [Hanim] said...

tekaan sy betul sis....heeehhehe