Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 14, 2011

Irine Marcello blogger femes ker ni!!!

Bukan orang yang sama ke ni....mati2 aku ingatkan
blogger femes
Irine Marcello
buat doser kecik ajer...

yelah dah muka cam ala2 sama and cumil gitukan...
especially tang mata...
yang beza cuma sorang bertudung sorang free hair...

Confident tahap gaban bagitau Mr Y
"syg....I kenalla model tu...dia tu blogger femes...tp naper bukak tudung yer"
sedeh!!!!....rupa2nya slh orang....
ya ampun yer
Irine Marcello
yang cumil tu

Bukan apa ada sesetengah manusia ni dia pelik...kejap bertudung kejap bukak...
kekadang kat tempat tertentu pakai
kat tempat lain tak pakai pulak...

Rupa-rupanya dia ni bekas penyanyi
tapi aku tak kenal dan aku pun tak taula korang kenal ke tak..
katanya popular dgn
"Menangis dalam hujan"
tajuk pun aku tak pernah dengar
tapi layan jelah....walaupun bekar retis ajer...retis la gak
korang hader??
takdekan!!!hehe

Artiskan katanya...walaupun sekarang Nursyella ni bekas artis jer
sbb katanya dah fedap dgn dunia retis yang penuh kontroversi
so la ni dia success dgn business penganten
sampai dah buka cawangan ketiga
kelassss ko Syella

So masa kat pameran penganten hari tu
nak lepas gian Nursyella ni pun request
nak berduet dgn Ekin...terkujat gak dia dgn lontaran sore si EKIN
ni nyanyi lagu
"Cahaya Cinta"

Dia pun nak "tarik" gak......

Siap tanya kat aku...ingat aku ni meneger si Ekin tu kot
sedap sore budak ni...buleh pergi jauh
dah jadi rekoding retis ker??
aku dgn vangganya.....
kambeng soon...insyallah...
confident mau lebey dekkk
mmg dah ada yang melamar pun...cuma tunggu cukup umur ajer

Siap bagi nasihat kat Ekin tu kalu nak jadi retis
"jgn salah pilih syarikat rakaman"
dalam maksud tu

walaupun masa jadi retis...lagu tak kemana sgt...penuh pulak dgn kontroversi
tapi Nursyella ni berjaya
jadi businesswomen dia own the biz & dia gakler model penganten...
kira aku respek gakler...

So untuk retis2 yang ada kat Malaysia ni
kalau rasa2 nya cam dah tak leh jadi retis
better buat business macam Nursyella


Psst: Semalam tak bersiaran sbb sibuk buat report...nyampah!!!!

26 comments:

ikatankasihku said...

pelandok 2 serupa..hehehe

DaZzlingLilLy said...

First time tgk I rasa gak dia artis tp tak ingt nama sbb muka cam familiar

ratusiput said...

kenal gak nursyella ni...tu la pape bisnes ni pentg gak utk masa depan kan.

Pepel BoNda AmaNi said...

xperasan la mukanya...

-oP_ida- said...

hahahahah....aah laa sekali imbas nampak serupa...tp rupanya dua jiwa ygg berbeza..ekekekkee

BTW dedua COMELLL

Mimy Hamid said...

owhh nursyella ni...tak femes tapi dia cantik..takde rezeki dia...

kakchik@ella said...

Yg pastinya kan, empat2 wajah dlm photo tu sgt cantek. "Ada muka retis" u. Hihi.

ieda said...

aah wajah seiras lahh

uikk hang punn dah mcm retis den tgk muhahahah :)

atty's said...

ada iras gak sikit2.

SURIA AMANDA said...

masa along jadi PR kat Seremban dulu memang ada uruskan promosi utk si syella ni...itu citer lama la...masa kerja event management...la ni banyak contact dah xde..mls nak involve..eh2 i feeling2 retis lak..

rATu kEBaYA said...

pernah dengar nama nursyilla ni.. tapi tulah sekejap je jadi retis..

lawa betul dan mmg muka diorang dah nak seiras

zuhanif said...

sama tapi tak serupa hehehh tpnya dua2 comel :P

rasp said...

mmg elok bebenor artis buka bisness nie sis...
tapi haruslah serious with the business...
iyelah, jadi artis nie rezki lum tentu kan....
at least ada something to fall back on...

Alin Marlini said...

satu masa dahulu memang dia penah glamer...sekarang dah kureang dengar citer dia..

Dee said...

muka hampir sama..nama pernah dgr..tp kurang fofularlah..

YanaMIB said...

oh sy pn xkenal beliau..hihi

ehem kut la ekin tu bebetul dpt jadik retis, dia amek akak jd manager..ffuuhhh~ lg glam yu ^_^

ALoNa CintamaniszLite said...

nursyella ni dulu muka mmg lawa tp byk jerawat. wlpn guna bedak berkodi2 tp nampak jgk jerawatnya. Skang dh lawa dh laa, kan...duit dh byk msti ler tau cari produk penjagaan yg bagus, hehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

pelanduk dua serupa, sebab tu kena tengok banyak kali dulukan, takut tersalah orang plak.comellah dia.syellakan?

mamaNoriz said...

mmg ada dgr psl kontroversi Syella ni dulu...
biasalah dah nama artis kan, reporter pun asyik buat hangat org je...huhu

cantik dia ek..

makdara TERdiva said...

ooo..nursyella ni memang cantik..tp x glamer sgt..penah la dgr dia ada buat bisnes pengantin ni..

Mila Ahmad said...

syella ni adik beradik dia ramai..lama xdgr cite pasal dia

sis92 said...

hehe dalam dunia ni kan ada muka seiras :)

diana said...

zaman saya muda remaja dulu dia jadi artis..terkenal la jugak..tapi seksi kemain...

Eri-chan said...

cm pernah muncul dulu kejap jekkk..

Softtouch [Hanim] said...

ooo syella ni..pernah lah tau pasal dia ni...

kelas sis nnti jd manager artis didikan mr y tu...

el said...

a'ahlah muka cam sm jek...kenal retis ni nursyella eh..nah dgr nama tu dulu...
lambat laun ekin lak glamor nok