Klik Jangan Tak Klik

Monday, September 5, 2011

Sikit jer lagi....siapa yang kena!!!!!!!!!

PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY

Sibuk beraya tapi sedeh hari ni dah keja
tapi yang seronoknya
pi kerojer lambat pun takper sbb jalan lenggang
boleh racing kat highway...
(kalau hari2 camni kan bess)
hari Isnin nanti jgn mimpilaaaa
kenala keluar subuh2

mata pun kuyu lagi ni...sbb tak cukup tido
malam tadi baru balik outstation...nak MC tak sampai hati
tapi nasib baik tak MC kalau tak sian
mgm bz giler

Takde apa nak type hari ni...citer & gambo banyak tapi lum kasi superimposed hehe
jadi sabola menunggu

So tak dpt nak citer bnyk sbb hari ni kena settle banyak keje
korang kot2 kalau terjah blog ni
nampak kat screen tu
yang ke
100,000

kasi tau naaa
email kat posh76
cara senang jer print screen
(tekan jer print screen kat keyboard tu pastu copy kat paint..pastu email jerlah ...senangkan)


Extend lagi sampai 5/9/2011 (Monday)
kalau takde gak tutup jelah yer...

mau kasi duit raya takpun kuih raya sekali hehe
Raya ni duit keluar cam air terjun ajer

Untuk yang masih bercuti
"ENJOY UR RAYA....jgn makan lebey2 nanti tembun pulak!!!"

Psst: Insyallah kalau ada masa mau update sikit2 yer...rindu kat blog...alhamdullilah tahun ni dapat beraya dgn aman dan syukur banyak benda baik berlaku...

11 comments:

Eri-chan said...

hehe kalau dpt nasib badan gak ni...duit mmg habis byk raya ni

bloghok said...

WACHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Elie Lily said...

salam lebaran..salam merdeka! :)

caliph shuriken said...

lambat lagi tu nk cukup 100k..

apa2 pun, selamat hari raya yer ^^

Azza Rynna said...

insyallah...:)

ieda said...

seyes memang tembun pun beb uhuhu

KuNanGKuNanG said...

slam lebaran..ala..dah lbh 100k la...huhu

cik kedondong said...

selamat hari raya. mai datang open blog..jamu mata tengok makanan..hahah

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi singgah. selamat hari raya dan sambung dengan berpuasa 6.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

huihs dah tak lambat dah ni....

Dee said...

selamat beraya posh..harap2 mengena lah kali ni..hehehe..