Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 29, 2011

Kelayakan Piala Dunia 2014 ...Malaysia Gagal tapi Fahmi Che Mat tetap terbaekkkkk!!!

Aku yang tak berapa nak minat bola pun sanggup tengok gak bola malam tadi...sebabnya


***



***



***



***

Si Apek aka Fahmi Che Mat ni main

dahlah hencem ala2 korean gitu

pandai lak jaga gol mmg terbaek!!!!!

walaupun Malaysia kalah

tapi tetap bangga nak2 dengan Apek ni

cara dia tangkap bola mmg terbaekla...siap macam leh terbang lagi

Pada pendapat akulaaa Apek ni mmg penyelamatlaaa kalu tak mau Singapore sumbat lagi banyak gol...

Masa separuh masa pertama,

aku tak tengok sangat...tp bila tengok kat Facebook ramai dok komen gila gila

cam bess jer Malaysia main

masa tu O-O

apalagi layanlaa...walaupun penat baru balik keje..semalam kan jem giler

sbb semua berebut rebut nak balik rumah awal

nak tengok bola...

Lepas tu Malaysia dapat jaringkan lagi satu gol

lagila bertambah semangat melayan...

tapi bila pemain singapore jersi no 7 (Jia Yi Shi...not bad gak cara dia ni main cam lipas kudung) menjaringkan satu

gol masa tu dah tak syiok...

dah nak akhir permainan nampak pemain Malaysia macam dah berterabur main

yang player Singapore pulak tak habis2 dgn drama sinetron dia

nak2 goalkeeper Singapore dah ler tak hensem

(nasib baik Malaysia punya hensem...vanggala sikit)

banyak pulak songeh dia di akhir2 permainan ...saja jer nak lengahkan masa...

Sorry yer aku bukan pengulas sukan jadi aku komen ikut suka aku jer!!!!

Psst: Apapun aku rasa Singapore pun rasa terancam dengan player Malaysia yang sememang bagus2 gak cuma mungkin nasib tak menyebelahi kita...apa2 pun tahniah untuk Malaysia





17 comments:

mama tisya said...

mmg mlm td kfcm terbaekkk

lieyalatif said...

lieya mase lawan kat singapore, tgk jugak...tapi mlm tadi tak tengok...konon nak tdo kan dayyan...dgn mak2 nye membuta wakakaakaka....

YanaMIB said...

aah dorg mmg cuak pon.sbb tu drama je lebey..pengulas sukan semlm pn duk kutuk player singapore..lembikkkkk!! lalalala~

hyazz said...

bak kata boboi boy...TERBAEKKKK...
huhuhu... kalu tak mesti dapat rehat2 dah kat rumah hari ni...huhuuh

el said...

betul tu kalo x kerana kfcm mmg dah byk kali sgpore skor...terbaekkk la kfcm..cayalahhh mmg pun tgk dia tangkap bola pun sexy hahahaha

chichi said...

semua dah main dengan bersungguh2..nasib tidak menyebelahi kita..tapi apa2 pon enjoy kan tengok perlawanan semlm...

Mimy Hamid said...

syabas khairul fahmi ...kalau la kat singapore dia yang goalkeeper..dah tentu msia terbaekkkkkkkkkkkkkkkkk

qellissa said...

I pun tak suka tengok bola ni, tapi bila member2 hubby dtg tgk bola kat rumah tertengok juga lah match malm td. memang bagus si KFCM . tangkas tangkap bola. kenapalah masa first match tu tak amik dia jadi keeper..haissshh

Dee said...

smlm mmg semangat dia lain mcm..kalah takpe..semangat juang tu yang penting..

Shu Shinju said...

kan.... singapore main banyak... sikit2 injured... geram tgk !!!

xpe..malaysia kalah bermaruah....

cayok malaysia...:)

NM02 said...

huh... terliur ai tgk kekuatan dia smlm... auchhh!!!



kesian kat tunang dia kannn

Misz Nuriz said...

haha..nanti ramai la 'pelakon baru' dari singapura yea.. kalah aaron aziz..hihi

Va Va Voom said...

Hi bebeh...hru?
smlm my mom pulak yg over excited...apa2 pun syabas tu kfcm!

Mas said...

apek memang terbaik semalamm....
walaupun malaysia kalah....
tapi kalah bermaruah sebab 100% pemain malaysia semuanya pemain tempatan....
tetappp menyokong bolasepak malaysia...
moga terus sukses pada masa hadapan...

menyampah betoii tengok pemain spore semlm....banyak sinetron.....

ieda said...

memang beb , kalau x der lah si apex nie gile banyak gol yg singapore sumbat .. kira sgt2 terbaek lah dia nie :))

-oP_ida- said...

apex ni memang enseMMm...

ada styleee lah dok tgh padang....

pes time tgk..hati dh cayaq..ekekekke

tiefazatie said...

mmg apek the best la..cume bkn rezeki kte kot..xpe2..