Klik Jangan Tak Klik

Monday, May 9, 2011

Tersengih Terbangga semua ada tapi bukan riak..sekadar berkongsi

Apa punya tajuk panjang daaa
isi pendek ajer

Asal Monday bluesss mesti bz...keja baru aku ni tak mcm kerojer
dolu2 blh online manjang....
la ni kena ON and OFF...kang terkantoi pulak...

So memandangkan aku takde masa nak update
entry walaupun bnyk entry menunggu turn untuk diupdate..
(yer ker...naper tak percaya ker????)
tapi gedix gak menghapdate kalau tak mesti cam rasa tak bess ajer

Jadi aku nak share "kegembiraan" aku dgn u all
sebagai pembakar semangat untuk meneruskan
blog aku ni yang ada masa turun naik...

1st happiness

Dapat cheque dari Nuffnang.....
takler bnyk...tp
alhamdullilah kira balik modalla jugak hehe

2nd Happiness

Walaupun mungkin ada yang menyampah
tapi alhamdullilah ada jugak yang suka...
Tak percaya!!!
silala baca kat blog pengantin baru ni yer
new wed couple
lagiler aku bertambah suka...sebab sekurang2nya ada gak manfaat blog aku
ni as a reference to bloggers out there

Terima kasih juga kepada semua blogger yang sudi menyokong
aku....teruskan yer...

Untuk pengantin baru Liyana & Ujang sis pun sentiasa menyokong u tawww..
i like ur blog too....
dengan ucapan dah kawen pun mesti aktif blog taw...
untuk ada abg Ujang yang sudi menyokong...hehe

Psst: Still kempunan tak dpt p wedding Yana...Mr Y ada show orang kawenlaa..takkan aku nak mai sorang2...

21 comments:

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Alaaaaa..... dok Rawang ke? hahah~ jom lepak Tasik biru.. area BBK.. ahaha~

Rinna said...

Tahniah dah cashout duit nuff yer.. mesti banyak gituh..hehehe..leh laa sopping2kan.. :)

nUmara... said...

hati gembira, muke ceria, awet muda.. ahakss.. :p

ZanaNordin said...

mau tak happy
check nuffnang nak sampai yerk..
me nyer belum cash out lagi..
nak tunggu dia beranak pinak dulu

Joy said...

bila nk merasa cek nuffnang ;)

nurayunni said...

wahh..tahniah2!!!

Rozuan Ismail said...

huhu.dapat cek nuffnang.belanja ok.

♥MiZz-siHa♥ said...

tahniah..dah dpt cash out nuff...kt xberjaya lg..huhuhu

gee ryder said...

shopping la ape lagi ehehe...

btw, salam kenal :)

NM02 said...

bila ai nak dapat cek nanang nih???? sedih tau

ieda said...

den sokong mu sampai bile ... bile .. bile .. :))

yanamib said...

tQ for ur wish kak...=)

tp blog akak mmg mempengaruhi saya la..hihi

Mia-Ina said...

mia dtg lg klik ur nuffnang posh :-)

NUNU EERA said...

nk cash out cek jgk la.. xpenah dpt cash out lgi.. :(

Softtouch [Hanim] said...

TAhniah sis...sy belum cash out lagi...amoun xbyk...

rasp said...

congrats beb dah merasa duit nuff :)
blog2 nie mmg kkdg membuatkan kita terpengaruh kan :D
tapi info2 yg diberi tu gak yg byk faedahnya...
sharing is caring :D....

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhh tahniahhhhh...bestnyerr

TopsyTurvyMum said...

Wahhhh..Dapat cek syoknyerrr..

lily_lotus said...

congrates yer :) teruskan update ngan story mory u yg sempoi.

Delimasari said...

dpt cek sonoknye

Mimy Hamid said...

cek ni bonus kan...Alhamdulillah rezeki