Klik Jangan Tak Klik

Saturday, April 30, 2011

Untuk bulu yang cantik!!!

Besskan cuti panjang yer...tp sad aku tak pi mana
dok umah ajer or maybe
pi rumah my parents jer...

Takde apa nak cerita
cerita pasal Mr Poposh jelah
Semenjak dua menjak ni bulu Mr Poposh asik
gugur ajer
risau gak aku...
kang tak botak pulak satu badan

So belikanla dia omega oil
Vet tu kata bagus tak taulah
baru jer cuba
setiap hari kena bg 1 pam...
harga RM39.90
tapi aku member ada diskaun
10%

Mr Poposh ni asal nampak jer aku bawak botol tu mulala
melarikan diri
takut betul nak makan ubat...
hopefully bulunyer kembali segebu dulu
kadang2 aku rasa maintenance dia lagi tinggi dari aku daa!!!
sayang punya pasal apa pun sanggup hehe

Nak tanya korangla antara Cherating dengan Pangkor mana
satu lagi bess kalau nak bercuti...


Psst: Aku kekadang pun tak faham dgn dia ni....mcm ada masalah hormon jer...asik nak kena monitor kesihatan dia jer...mungkin gak dia kesunyian kot...hehe

7 comments:

Si Nuansa Eyqin said...

ya betul kerana sayang keluar duit banyak pun takkan perasaan.

pencinta haiwan ye? sama dgn kita. heee.

saya selalu pergi pangkor. best!! cherating belum lagi. heee.

ratusiput said...

pangkor pulau kan...kalau takde budak2 best g pangkor rase (wlu tak pnh pegi) sebb leh relax2.kalau family best g cherating kot sebab bukan pulau n bebas skit...

Joy said...

xpernah sampai pangkor. tp mcm lg best dr cherating ;)

ieda said...

haa dia sunyi .. poposh tuu :)) ko kena cari teman tu beb :))

ermm cherating best pangkor pun best .. but the most pangkor lahh :)

Iera said...

Pulau Pangkor best jugak..last year Iera pi dgn company..dok kat Hornbill Resort..situ privacy..ada sorg kwn Iera tiap2 thn pi holiday sn dgn family..

@.L.I.N said...

Kalau pergi pangkor boleh kiter jumper...

Aqeela LaEn :3 said...

alalala ~ comel nya mr poposh :D
nanti nak belilah jugak omega oil tu . bulu kucing2 lala selalu gugur >.<