Klik Jangan Tak Klik

Friday, April 29, 2011

Happy Breakfast

Hujan pagi2 ni mmg sodap kalau tidur
tapi apakan daya kena pi kereja
so!!lupakan saja...wake up...wake up

Yang tak bessnya asal hujan
mesti Jem...asal jem ajer
mesti
terrrrrrrrrrrlewatla datang office
hampeh betul...
So bila masuk office harusla buat muka sardin...

So alang2 lambat biarlah lambat terus
hehe
sempat lagi beli breakfast tu...
apalagi kalau nak segera2
harusla McD breakfast promo

Aku pun jarang nak breakfast fastfood pagi2 ni
tapi dah rata2 tengok blog dok terai aku pun terailaa
kan aku kureng sikit dgn fastfood

try amik yang ni sedapla pulak.....butter & madu
mmg sesuai sgt...
kopi tu pun sedap

Psst: Aku ni kalau tak lunch or dinner ok...tp kalau tak breakfast aku mesti tak keruan & tak leh buat kerja...

8 comments:

makdara TERdiva said...

kalau adik i expert buat penkek ni.. :)

takyah nak beli2 kat mcD..jimat duit kakak dia..haha!

ratusiput said...

aku pun mmg jrg breakfast fastfood pg2.tak pnh try lg pancake tu.lom sampai seru.ehehe...

Rinna said...

Nampak cam sedap jer pancake tuh..nyum2.. :)

AngahSayang2314 said...

wahhh sedapnyer menu makan lagiii perut dah lapar nieeeeeeee

syanasaid said...

bfast itu penting
sama la aku
bleh meroyan jawab call kalo tak bfast
hahaa

Dee said...

penkek tu mmg fav dee kalo bfast kat mcd...tp dee lak terbalik..x bfast takpe..jangan x lunch..x keruan..hehehe..

Softtouch [Hanim] said...

kalu mcd punya brekpes sy suka sausage mc nuffin...sedapnya...

Aqeela LaEn :3 said...

yum yum ! sedap breakfast McD nie :D